İrfan Gülaçar AK Parti’den Saray Aday Adayı Oldu

Van Haber 17.11.2023 - 14:37, Güncelleme: 17.11.2023 - 14:37
 

İrfan Gülaçar AK Parti’den Saray Aday Adayı Oldu

Siyasetçi İrfan Gülaçar,AK Parti Saray İlçe Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

  31 Mart 2024’te yapılacak  yerel seçim  aday adaylığını açıklayan İrfan Gülaçar, başvuru dosyasını AK Parti Saray İlçe Başkanı Yılmaz Bilmez’e teslim etti. Düzenlenen programda konuşan İrfan Gülaçar, “Sayın İlçe Başkanım; AK Partimizin değerli üyeleri ve beni bugün yalnız bırakmayarak buraya kadar gelme zahmetinde bulunan ailem ve dostlarıma selam ve saygılarımı sunuyorum . Malumunuz 31 Mart'a yapılacak olan yerel yönetimler seçiminde bu bölgede doğup büyüyen bu bölgenin bir evladı olarak vefa borcumu ödemek istiyorum . Bunu da bölge halkına hizmet ederek yapmak istiyorum.  Bu vesileile bugün itibariyle Saray ilçe Belediye Başkanlığı’na aday adaylık başvurusunda bulunuyorum. Hedefimiz sarayda en yüksek oy oranıyla seçilen Belediye Başkanı olmaktır. Genel Başkanımız ve partimizin yetkili kurulları adaylar arasında yapacakları değerlendirme sonucunda şahsımı bu göreve layık buldukları takdirde, onların bu güvenine layık olacağıma ve Saray için en iyi hizmeti üreteceğine inancım tamdır. Yerel yönetimler bir bayrak yarışıdır ve bu yarış partimizde demokratik bir olgunluk içerisinde sonuçlanacaktır.Sarayımızı muhteşem günleriyle buluşturmak için desteğinizi bekler, en içten saygılarımı sunarım” dedi.
Siyasetçi İrfan Gülaçar,AK Parti Saray İlçe Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

 

31 Mart 2024’te yapılacak  yerel seçim  aday adaylığını açıklayan İrfan Gülaçar, başvuru dosyasını AK Parti Saray İlçe Başkanı Yılmaz Bilmez’e teslim etti.

Düzenlenen programda konuşan İrfan Gülaçar, “Sayın İlçe Başkanım; AK Partimizin değerli üyeleri ve beni bugün yalnız bırakmayarak buraya kadar gelme zahmetinde bulunan ailem ve dostlarıma selam ve saygılarımı sunuyorum . Malumunuz 31 Mart'a yapılacak olan yerel yönetimler seçiminde bu bölgede doğup büyüyen bu bölgenin bir evladı olarak vefa borcumu ödemek istiyorum . Bunu da bölge halkına hizmet ederek yapmak istiyorum.  Bu vesileile bugün itibariyle Saray ilçe Belediye Başkanlığı’na aday adaylık başvurusunda bulunuyorum. Hedefimiz sarayda en yüksek oy oranıyla seçilen Belediye Başkanı olmaktır.

Genel Başkanımız ve partimizin yetkili kurulları adaylar arasında yapacakları değerlendirme sonucunda şahsımı bu göreve layık buldukları takdirde, onların bu güvenine layık olacağıma ve Saray için en iyi hizmeti üreteceğine inancım tamdır. Yerel yönetimler bir bayrak yarışıdır ve bu yarış partimizde demokratik bir olgunluk içerisinde sonuçlanacaktır.Sarayımızı muhteşem günleriyle buluşturmak için desteğinizi bekler, en içten saygılarımı sunarım” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber