İRANLI MİSAFİRLERİMİZİN TEKNE SEFASI

Gündem 04.07.2023 - 15:17, Güncelleme: 04.07.2023 - 16:01
 

İRANLI MİSAFİRLERİMİZİN TEKNE SEFASI

Van'ın sınır komşusu olan İran'daki vatandaşların yılın hemen hemen tüm zamanlarında fırsat buldukça ilk uğrak yeri olan ilimizde keyiflerine diyecek yok.

Yaz mevsiminde özellikle sahilleri kendilerine mesken tutan İranlı misafirlerimiz müzik eşliğinde yaptıkları tekne turlarıyla Van'da hayli güzel ve eğlenceli vakit geçiriyorlar.     Hafta sonu Edremit Marinada Kaptan Sinan Başak'ın tekneleriyle tura çıkarak gece geç saatlere kadar devam eden eğlenceli zamanla hem Van'ın turizimine katkıda bulunuyorlar hem de kendileri ve aileleri için güzel anılar biriktiriyorlar.     Söz konusu eğlenceli zaman geçirdikleri Teknenin kaptanı olan Sinan Başak namı diğer Kaptan Sinan gazetemize yaptığı açıklamada " Biz Edremit Marinada mevcut teknelerimizle yıllardır hem halkımıza hem de dışarıdan gelen misafirlerlerimize Tekne Turları ile hizmet vermekteyiz. Tabi gerek halkımız gerekse de özellikle İran'dan şehrimize gelen misafirlerimiz yaptığımız tekne turlarına büyük rağbet göstermektedirler. Biz de hem işimiz gereği hem de Van'ın turizimine katkıda bulundukları için misafirlerimiz için hiç bir çabadan geri durmuyoruz. Elimizden geldiğince onların teknelerimizden, Edremit'ten ve Van'dan memnun ayrılmaları için gayret gösteriyoruz. Teknelerimizde can güvenliği noktasında tüm tedbirleri alarak onlara huzurlu, güvenli ve eğlenceli bir zaman diliminde birlikte vakit geçirmek için hassasiyet göstermekteyiz. Van ve Edremit yakınlarında olup henüz Tekne Turlarımızla tanışmayan veya vakit bulamamış herkesi Teknelerimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız, bu vesileyle tüm vatandaşlarımızı Edremit Marinaya bekliyoruz "dedi. Haber Röportaj:Ercan Ulutaş
Van'ın sınır komşusu olan İran'daki vatandaşların yılın hemen hemen tüm zamanlarında fırsat buldukça ilk uğrak yeri olan ilimizde keyiflerine diyecek yok.



Yaz mevsiminde özellikle sahilleri kendilerine mesken tutan İranlı misafirlerimiz müzik eşliğinde yaptıkları tekne turlarıyla Van'da hayli güzel ve eğlenceli vakit geçiriyorlar.

 

 

Hafta sonu Edremit Marinada Kaptan Sinan Başak'ın tekneleriyle tura çıkarak gece geç saatlere kadar devam eden eğlenceli zamanla hem Van'ın turizimine katkıda bulunuyorlar hem de kendileri ve aileleri için güzel anılar biriktiriyorlar.

 

 

Söz konusu eğlenceli zaman geçirdikleri Teknenin kaptanı olan Sinan Başak namı diğer Kaptan Sinan gazetemize yaptığı açıklamada " Biz Edremit Marinada mevcut teknelerimizle yıllardır hem halkımıza hem de dışarıdan gelen misafirlerlerimize Tekne Turları ile hizmet vermekteyiz. Tabi gerek halkımız gerekse de özellikle İran'dan şehrimize gelen misafirlerimiz yaptığımız tekne turlarına büyük rağbet göstermektedirler. Biz de hem işimiz gereği hem de Van'ın turizimine katkıda bulundukları için misafirlerimiz için hiç bir çabadan geri durmuyoruz. Elimizden geldiğince onların teknelerimizden, Edremit'ten ve Van'dan memnun ayrılmaları için gayret gösteriyoruz. Teknelerimizde can güvenliği noktasında tüm tedbirleri alarak onlara huzurlu, güvenli ve eğlenceli bir zaman diliminde birlikte vakit geçirmek için hassasiyet göstermekteyiz. Van ve Edremit yakınlarında olup henüz Tekne Turlarımızla tanışmayan veya vakit bulamamış herkesi Teknelerimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız, bu vesileyle tüm vatandaşlarımızı Edremit Marinaya bekliyoruz "dedi.


Haber Röportaj:Ercan Ulutaş

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber