İpekyolu'nun AK Kadınları Kar Kış Dinlemiyor

Van Haber 23.11.2023 - 23:54, Güncelleme: 23.11.2023 - 23:54
 

İpekyolu'nun AK Kadınları Kar Kış Dinlemiyor

Van'ın çalışkan Başkanı Kuşan ,Kadın Kolları başkanı Suzan Türkoğlu ilçe teşkilatı Kar ,Kış Demeden ekibi ile birlikte Meydanlarda

  AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe ve köy mahalle,mahalle gezilerine aralıksız devam ediyor. AK Parti ilçe Kadınları Başkanı Suzan Türkoğlu ve Kadın Kolları teşkilatı ile birlikte kolları sıvayarak kar, kış demeden çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yoğun kar yağışı ve olumsuz koşullara rağmen ilçe teşkilatları ziyaretlerini sürdüren AK Parti Yerel Yönetimler seçimi öncesi mahalle, mahalle gezerek halk ile iç,içe istişarelerde bulunuyor. Kuşan;”Söz verdiğimiz gibi” Sadece secim takvimi değil her zaman sahadayız. Her hafta kur'a ile belirlediğimiz mahallelerimizde her hafta bir mahalle programındayız. Van'ın AK Parti İpekyolu ilçesi Başkanı Yavuz Kuşan, koordinasyonu sağlamak amacıyla yürüttüğü mahalle ziyaretleri programı kapsamında, Kadın Kolları başkanı Suzan Türkoğlu ve ekibi ile birlikte ev ziyaretlerini gerçekleştirdi. ‘HİZMET AŞKIYLA ÇALIŞIYORUZ’ Ziyaretiyle ilgili “Yoğun kar yağışının devam ettiği İpekyolu ilçemizde teşkilatımızı ile birlikte çalışmaları yaparak sorun sıkıntıları yerinde dinliyor not tutarak elinden geleni yapıyor. YOĞUN MESAİ HARCIYORUZ Kuşan; Yoğun kar yağışının olduğu ilçede çalışmaların devam ettiğini “Karın güzelliği ve zorluğu bir arada. Yoğun mesai harcıyor. Teşkilatlarımız sahada mücadelelerini sürdürüyor. Vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk, yine olacağız” dedi. Van haber Yerelvanhaber Van Haberleri
Van'ın çalışkan Başkanı Kuşan ,Kadın Kolları başkanı Suzan Türkoğlu ilçe teşkilatı Kar ,Kış Demeden ekibi ile birlikte Meydanlarda

 

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe ve köy mahalle,mahalle gezilerine aralıksız devam ediyor.

AK Parti ilçe Kadınları Başkanı Suzan Türkoğlu ve Kadın Kolları teşkilatı ile birlikte kolları sıvayarak kar, kış demeden çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yoğun kar yağışı ve olumsuz koşullara rağmen ilçe teşkilatları ziyaretlerini sürdüren AK Parti Yerel Yönetimler seçimi öncesi mahalle, mahalle gezerek halk ile iç,içe istişarelerde bulunuyor.

Kuşan;”Söz verdiğimiz gibi”

Sadece secim takvimi değil her zaman sahadayız.

Her hafta kur'a ile belirlediğimiz mahallelerimizde her hafta bir mahalle programındayız.

Van'ın AK Parti İpekyolu ilçesi Başkanı Yavuz Kuşan, koordinasyonu sağlamak amacıyla yürüttüğü mahalle ziyaretleri programı kapsamında, Kadın Kolları başkanı Suzan Türkoğlu ve ekibi ile birlikte ev ziyaretlerini gerçekleştirdi.

‘HİZMET AŞKIYLA ÇALIŞIYORUZ’

Ziyaretiyle ilgili “Yoğun kar yağışının devam ettiği İpekyolu ilçemizde teşkilatımızı ile birlikte çalışmaları yaparak sorun sıkıntıları yerinde dinliyor not tutarak elinden geleni yapıyor.

YOĞUN MESAİ HARCIYORUZ

Kuşan; Yoğun kar yağışının olduğu ilçede çalışmaların devam ettiğini “Karın güzelliği ve zorluğu bir arada. Yoğun mesai harcıyor. Teşkilatlarımız sahada mücadelelerini sürdürüyor. Vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk, yine olacağız” dedi.

Van haber Yerelvanhaber Van Haberleri

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber