İpekyolu'nda Yüzme Bilmeyen Kalmasın

Gündem 10.12.2023 - 12:58, Güncelleme: 10.12.2023 - 13:01
 

İpekyolu'nda Yüzme Bilmeyen Kalmasın

İpekyolu Belediyesi’nin Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından çocuklar için başlatılan yüzme öğrenme kursunun yeni kayıtları alınmaya başladı.

  İlçe sınırlarındaki çocukları su sporlarına teşvik ederek, onlara yüzmeyi öğretme amacıyla başlatılan yüzme kursunun yeni kayıtları 11 Aralık 2023 Pazartesi günü alınmaya başlıyor. Profesyonel antrenörler eşliğinde verilen yüzme kursundan hafta içi 13.00-16.00 saatleri arasında salı günleri kız öğrenciler, perşembe günleri ise erkek öğrenciler faydalanacak. Yoğun temizlik önlemlerinin alındığı havuzda eğitimler 45 gün sürecek, çocuklara hijyen kurallarına uygunluk açısından yüzme araç ve gereçleri verilecek. 45 günün ardından temel yüzme eğitimi alan sporculara sertifikaları verildikten sonra yeni sporcuların eğitimleri başlayacak ve böylelikle yaz sonuna kadar yüzme kurslarından binlerce çocuğun faydalanması sağlanacak. Yüzme kursundan faydalanmak isteyen öğrencilerin kimlik fotokopileri, veli izin belgeleri ile bizzat İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekecek. Belediye yetkilileri, Kontenjanlarla sınırlı olan yüzme kursunun son başvuru tarihini 15 Aralık 2023 olarak belirtti. Van haber _ Van haberleri _ yerel haberler _ yerelvanhaber 
İpekyolu Belediyesi’nin Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından çocuklar için başlatılan yüzme öğrenme kursunun yeni kayıtları alınmaya başladı.
 
İlçe sınırlarındaki çocukları su sporlarına teşvik ederek, onlara yüzmeyi öğretme amacıyla başlatılan yüzme kursunun yeni kayıtları 11 Aralık 2023 Pazartesi günü alınmaya başlıyor.
Profesyonel antrenörler eşliğinde verilen yüzme kursundan hafta içi 13.00-16.00 saatleri arasında salı günleri kız öğrenciler, perşembe günleri ise erkek öğrenciler faydalanacak. Yoğun temizlik önlemlerinin alındığı havuzda eğitimler 45 gün sürecek, çocuklara hijyen kurallarına uygunluk açısından yüzme araç ve gereçleri verilecek. 45 günün ardından temel yüzme eğitimi alan sporculara sertifikaları verildikten sonra yeni sporcuların eğitimleri başlayacak ve böylelikle yaz sonuna kadar yüzme kurslarından binlerce çocuğun faydalanması sağlanacak. Yüzme kursundan faydalanmak isteyen öğrencilerin kimlik fotokopileri, veli izin belgeleri ile bizzat İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekecek. Belediye yetkilileri, Kontenjanlarla sınırlı olan yüzme kursunun son başvuru tarihini 15 Aralık 2023 olarak belirtti.
Van haber _ Van haberleri _ yerel haberler _ yerelvanhaber 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber