İpekyolu’nda Spor Zirvede Etkinliği Devam Ediyor

Spor 05.03.2024 - 22:11, Güncelleme: 05.03.2024 - 22:11
 

İpekyolu’nda Spor Zirvede Etkinliği Devam Ediyor

İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü, spora ve sporcuya verdiği değerle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

 Kadın eğitmen ve antrenörlerle Van Akdamar Adası’nda düzenlediği zumba, pilates ve yoga etkinliğiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne dikkat çekti. İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte, sporcular Akdamar Adası’nda tarihi ve doğal güzellikleri keşfederken, aynı zamanda kadınlar gününe dikkat çektiler. İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Savaş Çiçekay, daha önce benzer etkinlikler düzenlediklerini belirterek, “Bu kez rotamız Akdamar Adası oldu. Hem spor etkinliklerine hem de Van'ın doğal güzelliklerine dikkat çekerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın eğitmenlerimiz eşliğinde farkındalık çalışması yürüttük. Çok keyifli bir gün geçirdik. Katılan ve ilgi gösteren herkese teşekkür ederiz” dedi. Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü, spora ve sporcuya verdiği değerle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

 Kadın eğitmen ve antrenörlerle Van Akdamar Adası’nda düzenlediği zumba, pilates ve yoga etkinliğiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne dikkat çekti.

İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte, sporcular Akdamar Adası’nda tarihi ve doğal güzellikleri keşfederken, aynı zamanda kadınlar gününe dikkat çektiler. İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Savaş Çiçekay, daha önce benzer etkinlikler düzenlediklerini belirterek, “Bu kez rotamız Akdamar Adası oldu. Hem spor etkinliklerine hem de Van'ın doğal güzelliklerine dikkat çekerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın eğitmenlerimiz eşliğinde farkındalık çalışması yürüttük.

Çok keyifli bir gün geçirdik. Katılan ve ilgi gösteren herkese teşekkür ederiz” dedi.

Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber