İpekyolu’nda Nefes Mehmet Akif Tiyatro Oyununa Yoğun İlgi

Kültür-Sanat 28.02.2024 - 18:04, Güncelleme: 28.02.2024 - 18:04
 

İpekyolu’nda Nefes Mehmet Akif Tiyatro Oyununa Yoğun İlgi

İpekyolu Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sahnelenen “Nefes Mehmet Akif” adlı tiyatro oyunu sanatseverlerle buluştu.

Yazarlığını Burak Akyüz’ün, yönetmenliğini Murat Kocacık’ın yaptığı; Suat Tanır ile Murat Kocacık’ın oynadığı oyun izleyiciden büyük beğeni aldı.İpekyolu Belediyesi Berivan Kültür ve Sanat Merkezi'nde 3 seans olarak gerçekleştirilen “Nefes Mehmet Akif” adlı tiyatro oyununu izlemeye çok sayıda vatandaş katıldı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesinde düzenlenen oyunun yapımcılığını ve genel koordinatörlüğünü İsmail Aydın üstlendi. Mehmet Akif Ersoy ile Neyzen Tevfik arasında yaşanan dostluğu, bu dostluğun Mehmet Akif’in ölümüne kadar sürdüğünü, hiçbir ideolojik farklılık ve yaşama teslim olmadığını anlatan bu tek perdelik özel dostluk oyunu izleyiciden tam not aldı. Özel olduğu kadar örnek alınası bir dostluk oyunu olan Nefes Mehmet Akif; dünyaya bakışları birbirinden farklı, yaşam tarzları taban tabana zıt, edebi görüşleri ve üslupları ayrı iki insanın yaşamları boyu sürdürdükleri dostluk ilişkisini ele aldığından dolayı vatandaşlar bu tarz oyunları kendileriyle buluşturdukları için tüm belediye çalışanlarına teşekkür ettiler. Van Haber – Vanhaberleri – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
İpekyolu Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sahnelenen “Nefes Mehmet Akif” adlı tiyatro oyunu sanatseverlerle buluştu.

Yazarlığını Burak Akyüz’ün, yönetmenliğini Murat Kocacık’ın yaptığı; Suat Tanır ile Murat Kocacık’ın oynadığı oyun izleyiciden büyük beğeni aldı.İpekyolu Belediyesi Berivan Kültür ve Sanat Merkezi'nde 3 seans olarak gerçekleştirilen “Nefes Mehmet Akif” adlı tiyatro oyununu izlemeye çok sayıda vatandaş katıldı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesinde düzenlenen oyunun yapımcılığını ve genel koordinatörlüğünü İsmail Aydın üstlendi.

Mehmet Akif Ersoy ile Neyzen Tevfik arasında yaşanan dostluğu, bu dostluğun Mehmet Akif’in ölümüne kadar sürdüğünü, hiçbir ideolojik farklılık ve yaşama teslim olmadığını anlatan bu tek perdelik özel dostluk oyunu izleyiciden tam not aldı.

Özel olduğu kadar örnek alınası bir dostluk oyunu olan Nefes Mehmet Akif; dünyaya bakışları birbirinden farklı, yaşam tarzları taban tabana zıt, edebi görüşleri ve üslupları ayrı iki insanın yaşamları boyu sürdürdükleri dostluk ilişkisini ele aldığından dolayı vatandaşlar bu tarz oyunları kendileriyle buluşturdukları için tüm belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

Van Haber Vanhaberleri – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber