İPEKYOLU’NDA KANDİL GELENEĞİ DEVAM EDİYOR

Gündem 11.01.2024 - 22:40, Güncelleme: 11.01.2024 - 22:40
 

İPEKYOLU’NDA KANDİL GELENEĞİ DEVAM EDİYOR

İpekyolu Belediyesi, her kandilde düzenlenen ikram geleneğini sürdürerek Regaib Kandili'nde vatandaşlara kandil simiti ve lokumu dağıttı.

HABER: HAMZA BARAN   Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Regaib Kandili dolayısıyla özenle hazırlanan lokum ve simitleri dağıtmak üzere yoğun mesai harcadı. SBÜ. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret eden ekipler, hastalara, hasta yakınlarına, doktor ve sağlık görevlilerine kandil kutlamalarında bulundu ve ikramlıklar sundu. Ayrıca, geleneksel hale gelen merkez mahallelerde stantlarda ikramlıklar dağıtıldı. Ekipler, Cumhuriyet Caddesi ile Kazım Karabekir Caddesi'nde bulunan esnafları ve  vatandaşları da unutmayarak kandillerini kutladı ve ikramlıklar hediye etti. İpekyolu Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Tüm İslam aleminin üç aylarını ve Regaib kandilini tebrik ediyor, milletçe birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde daha nice kandillere kavuşmayı diliyoruz." ifadelerine yer verildi. Van haber - yerel Van haber - vanhaberleri - yerel haberler 
İpekyolu Belediyesi, her kandilde düzenlenen ikram geleneğini sürdürerek Regaib Kandili'nde vatandaşlara kandil simiti ve lokumu dağıttı.
HABER: HAMZA BARAN 
 Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Regaib Kandili dolayısıyla özenle hazırlanan lokum ve simitleri dağıtmak üzere yoğun mesai harcadı. SBÜ. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret eden ekipler, hastalara, hasta yakınlarına, doktor ve sağlık görevlilerine kandil kutlamalarında bulundu ve ikramlıklar sundu. Ayrıca, geleneksel hale gelen merkez mahallelerde stantlarda ikramlıklar dağıtıldı. Ekipler, Cumhuriyet Caddesi ile Kazım Karabekir Caddesi'nde bulunan esnafları ve  vatandaşları da unutmayarak kandillerini kutladı ve ikramlıklar hediye etti. İpekyolu Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Tüm İslam aleminin üç aylarını ve Regaib kandilini tebrik ediyor, milletçe birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde daha nice kandillere kavuşmayı diliyoruz." ifadelerine yer verildi.
Van haber - yerel Van haber - vanhaberleri - yerel haberler 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber