İPEKYOLU’NDA İBADETHANELERE KESİNTİSİZ HİZMET

Siyaset 20.09.2023 - 12:19, Güncelleme: 20.09.2023 - 12:19
 

İPEKYOLU’NDA İBADETHANELERE KESİNTİSİZ HİZMET

İpekyolu Belediyesi, vatandaşların daha temiz ve sağlıklı ortamda ibadetlerini ifa edebilmeleri amacıyla ilçe genelindeki cami, mescit, Kur’an kurslarında halı yıkama, temizlik ve dezenfekte çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı kurulan ‘Mobil Temizlik Ekibi’, hazırladığı plan ve program kapsamında hizmet vererek ilçe genelinde bulunan cami, mescit ve Kur’an Kurslarında temizlik ve hijyen hizmeti gerçekleştiriyor. Özel olarak hazırlanmış araç ve gereçler yardımıyla, uzak yakın demeden tüm İpekyolu’na hizmet veren mobil ekip, ibadethanelerin halılarını ilaçlı dezenfekte ediyor. Mobil ekip tarafından ibadethanelerin bahçe ve avluları da temizlenip ilaçlanıyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların dinlenip soluklanmak için ziyaret ettiği ibadethanelerin bahçe ve avlularına da gerekli bakımı yapıyor, camilerin avlularını ilaçlı, tazyikli su ile yıkıyor; ayrıca buralarda Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ağaçlarda budama ve ot biçme hizmeti de yürütülüyor. Mobil temizlik ekibi periyodik aralıklarla dezenfekte çalışmalarına devam edecek.
İpekyolu Belediyesi, vatandaşların daha temiz ve sağlıklı ortamda ibadetlerini ifa edebilmeleri amacıyla ilçe genelindeki cami, mescit, Kur’an kurslarında halı yıkama, temizlik ve dezenfekte çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı kurulan ‘Mobil Temizlik Ekibi’, hazırladığı plan ve program kapsamında hizmet vererek ilçe genelinde bulunan cami, mescit ve Kur’an Kurslarında temizlik ve hijyen hizmeti gerçekleştiriyor.
Özel olarak hazırlanmış araç ve gereçler yardımıyla, uzak yakın demeden tüm İpekyolu’na hizmet veren mobil ekip, ibadethanelerin halılarını ilaçlı dezenfekte ediyor. Mobil ekip tarafından ibadethanelerin bahçe ve avluları da temizlenip ilaçlanıyor.


Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların dinlenip soluklanmak için ziyaret ettiği ibadethanelerin bahçe ve avlularına da gerekli bakımı yapıyor, camilerin avlularını ilaçlı, tazyikli su ile yıkıyor; ayrıca buralarda Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ağaçlarda budama ve ot biçme hizmeti de yürütülüyor.
Mobil temizlik ekibi periyodik aralıklarla dezenfekte çalışmalarına devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber