İPEKYOLU KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN V. SAYIN İHSAN EMRE AYDIN’IN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Siyaset 29.10.2022 - 16:23, Güncelleme: 29.10.2022 - 16:23
 

İPEKYOLU KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN V. SAYIN İHSAN EMRE AYDIN’IN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

29 Ekim 1923, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olmuştur. Ülkemizi işgal etmek isteyen güçlere karşı milletimiz destansı bir istiklal mücadelesi vermiş ve kazandığı büyük zaferi Cumhuriyet’i ilan ederek taçlandırmıştır.

Sevgili hemşerilerim, devletimiz, insan onurunu korumayı esas alan, insan hak ve özgürlüklerini güçlendiren, vatandaşlarımızın bütün haklarını vatandaşlık hukuku esasında güvenceye alan, hukukun üstünlüğü ilkesinden taviz vermeyen, demokratik bir ülkedir. Büyüyen ekonomisi ve ticaret hacminin yanı sıra, yerli savunma sanayisini yüksek teknoloji ile geliştiren bir ülke olarak, dikkate değer bir gelişme göstermektedir. Bölgesel ve küresel önemimizin her geçen gün daha da belirginleştiği, sahip olduğu gücü ve binlerce yıllık devlet geleneğimiz ile hem sınırlarımız dâhilinde hem de bölgemizde dostlara güven düşmanlara korku salmaya devam etmektedir. Devletimiz, bölgesinde güçlü bir aktör olarak birçok şer odağının hedefi olsa da her defasında bunların üstesinden gelmeyi bilmektedir. Bilinmelidir ki, şer mihraklarının bütün karanlık planları, milletimizin çelik iradesi karşısında yerle bir olmaktan öteye gidemeyecektir. Farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, köklü bir adalet ve büyük bir medeniyetin mirasçısı olan devletimiz, birbirine sımsıkı kenetlenerek her türlü zorluğun üstesinden gelmeye devam edecektir. Gerek sınırlarımız içerisinde, gerekse sınır ötesinde terör örgütlerine karşı etkili bir şekilde mücadele edilmekte, büyük devletlerin hemen sınırlarımızın dışında oluşturduğu acı ve gözyaşına, köklü devlet anlayışı ile el uzatmakta, mazlumun yanında durmaya devam etmektedir. Milletimiz, Şehit ve Gazilerimizin aziz hatıraları ve fedakârlıklarının önünde, Büyük Atatürk´ün emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti Devletini her türlü tehdit ve tehlikelerden daima koruyacaktır. Cumhuriyetimizin 99. Yıl Dönümünü ve Cumhuriyet Bayramımızı heyecanla, gururla ve coşkuyla yaşarken, başta kurtuluş mücadelesinin Büyük Önderi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılmak için fedakârlıkla mücadele eden tüm gazilerimizi minnetle yâd ediyor; bu uğurda canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu vesile ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutluyor, sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. İhsan Emre Aydın Kaymakam/Belediye Başkan V.
29 Ekim 1923, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olmuştur. Ülkemizi işgal etmek isteyen güçlere karşı milletimiz destansı bir istiklal mücadelesi vermiş ve kazandığı büyük zaferi Cumhuriyet’i ilan ederek taçlandırmıştır.

Sevgili hemşerilerim, devletimiz, insan onurunu korumayı esas alan, insan hak ve özgürlüklerini güçlendiren, vatandaşlarımızın bütün haklarını vatandaşlık hukuku esasında güvenceye alan, hukukun üstünlüğü ilkesinden taviz vermeyen, demokratik bir ülkedir. Büyüyen ekonomisi ve ticaret hacminin yanı sıra, yerli savunma sanayisini yüksek teknoloji ile geliştiren bir ülke olarak, dikkate değer bir gelişme göstermektedir. Bölgesel ve küresel önemimizin her geçen gün daha da belirginleştiği, sahip olduğu gücü ve binlerce yıllık devlet geleneğimiz ile hem sınırlarımız dâhilinde hem de bölgemizde dostlara güven düşmanlara korku salmaya devam etmektedir.

Devletimiz, bölgesinde güçlü bir aktör olarak birçok şer odağının hedefi olsa da her defasında bunların üstesinden gelmeyi bilmektedir. Bilinmelidir ki, şer mihraklarının bütün karanlık planları, milletimizin çelik iradesi karşısında yerle bir olmaktan öteye gidemeyecektir. Farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, köklü bir adalet ve büyük bir medeniyetin mirasçısı olan devletimiz, birbirine sımsıkı kenetlenerek her türlü zorluğun üstesinden gelmeye devam edecektir. Gerek sınırlarımız içerisinde, gerekse sınır ötesinde terör örgütlerine karşı etkili bir şekilde mücadele edilmekte, büyük devletlerin hemen sınırlarımızın dışında oluşturduğu acı ve gözyaşına, köklü devlet anlayışı ile el uzatmakta, mazlumun yanında durmaya devam etmektedir.

Milletimiz, Şehit ve Gazilerimizin aziz hatıraları ve fedakârlıklarının önünde, Büyük Atatürk´ün emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti Devletini her türlü tehdit ve tehlikelerden daima koruyacaktır. Cumhuriyetimizin 99. Yıl Dönümünü ve Cumhuriyet Bayramımızı heyecanla, gururla ve coşkuyla yaşarken, başta kurtuluş mücadelesinin Büyük Önderi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılmak için fedakârlıkla mücadele eden tüm gazilerimizi minnetle yâd ediyor; bu uğurda canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu vesile ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutluyor, sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

İhsan Emre Aydın
Kaymakam/Belediye Başkan V.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber