İpekyolu Kaymakamı Aydın'dan Veda Mesajı

Gündem 04.09.2023 - 17:01, Güncelleme: 04.09.2023 - 17:01
 

İpekyolu Kaymakamı Aydın'dan Veda Mesajı

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, bir veda mesajı yayınladı.

Mülki İdare Amirleri Kararnamesine ile Yozgat’ın Sorgun ilçesine atanan İpekyolu Kaymakamı İhsan Emre Aydın yayınladığı veda mesajında şu ifadelere yer verdi. "Değerli hemşehrilerim; Bugün sizlerle veda etmek üzere buradayım. İki yıl boyunca İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili olarak görev yapmak benim için büyük bir onur ve gurur kaynağı oldu. Bu süre zarfında sizlerle birlikte çalışmak, İpekyolu ilçemizin daha da gelişmesi ve kalkınması için çaba göstermek benim için büyük bir mutluluk oldu. Göreve geldiğimizden bu yana alt yapıdan üst yapıya, eğitimden sağlığa, kültürden çevreye birçok alanda önemli projeleri hayata geçirme imkanına sahip olduk. İlçemize değer katan bu projeleri, gelecek nesillere güzel bir miras olarak bıraktığımızı düşünüyorum. Sizlerin desteği, katkısı ve güveni olmadan bu projeleri gerçekleştirmemiz mümkün olmazdı. İpekyolu halkıyla birlikte el ele vererek, sorunları çözmeye ve yeni fırsatlar yaratmaya çalıştık. Bu birliktelik sayesinde İpekyolu ilçesi daha da güçlendi ve kalkındı. Ancak her ayrılık bir veda gerektirir. Son yayınlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesine ile Yozgat’ın Sorgun ilçesine atanmış bulunuyorum. Bugün görev süremizin sona erdiği anlamına geliyor. Önümüzde başka görevler ve sorumluluklar olduğunu biliyoruz. Ancak şunu bilmenizi istiyorum ki, İpekyolu ilçesine olan sevgim ve bağlılığım hiçbir zaman azalmayacak. Sizlerle yaşadığımız güzel anıları, ortak projelerimizi ve beraber geçirdiğimiz zamanları her zaman içimizde taşıyacağımızı bilmenizi istiyorum. Yaptığımız çalışmaların sadece bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. İpekyolu ilçesi için daha birçok potansiyel ve fırsat olduğuna inanıyorum. Sizlerin desteğiyle bu potansiyeli daha da ortaya çıkaracak, ilçemizi daha da ileri taşıyacak olan meslektaşlarıma başarılar diliyorum. Hepinize teşekkür etmek istiyorum. Bana gösterdiğiniz destek, güven ve katkılarınız için minnettarım. İpekyolu ilçesinin güzelliğine, zenginliklerine ve insanlarına olan sevgim hiçbir zaman azalmayacak. Tüm hemşehrilerime selam ve saygılarımı iletiyorum. Kalın sağlıcakla" dedi.
İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, bir veda mesajı yayınladı.

Mülki İdare Amirleri Kararnamesine ile Yozgat’ın Sorgun ilçesine atanan İpekyolu Kaymakamı İhsan Emre Aydın yayınladığı veda mesajında şu ifadelere yer verdi.
"Değerli hemşehrilerim;

Bugün sizlerle veda etmek üzere buradayım. İki yıl boyunca İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili olarak görev yapmak benim için büyük bir onur ve gurur kaynağı oldu. Bu süre zarfında sizlerle birlikte çalışmak, İpekyolu ilçemizin daha da gelişmesi ve kalkınması için çaba göstermek benim için büyük bir mutluluk oldu.

Göreve geldiğimizden bu yana alt yapıdan üst yapıya, eğitimden sağlığa, kültürden çevreye birçok alanda önemli projeleri hayata geçirme imkanına sahip olduk. İlçemize değer katan bu projeleri, gelecek nesillere güzel bir miras olarak bıraktığımızı düşünüyorum.

Sizlerin desteği, katkısı ve güveni olmadan bu projeleri gerçekleştirmemiz mümkün olmazdı. İpekyolu halkıyla birlikte el ele vererek, sorunları çözmeye ve yeni fırsatlar yaratmaya çalıştık. Bu birliktelik sayesinde İpekyolu ilçesi daha da güçlendi ve kalkındı.

Ancak her ayrılık bir veda gerektirir. Son yayınlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesine ile Yozgat’ın Sorgun ilçesine atanmış bulunuyorum. Bugün görev süremizin sona erdiği anlamına geliyor. Önümüzde başka görevler ve sorumluluklar olduğunu biliyoruz. Ancak şunu bilmenizi istiyorum ki, İpekyolu ilçesine olan sevgim ve bağlılığım hiçbir zaman azalmayacak. Sizlerle yaşadığımız güzel anıları, ortak projelerimizi ve beraber geçirdiğimiz zamanları her zaman içimizde taşıyacağımızı bilmenizi istiyorum.

Yaptığımız çalışmaların sadece bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. İpekyolu ilçesi için daha birçok potansiyel ve fırsat olduğuna inanıyorum. Sizlerin desteğiyle bu potansiyeli daha da ortaya çıkaracak, ilçemizi daha da ileri taşıyacak olan meslektaşlarıma başarılar diliyorum.

Hepinize teşekkür etmek istiyorum. Bana gösterdiğiniz destek, güven ve katkılarınız için minnettarım. İpekyolu ilçesinin güzelliğine, zenginliklerine ve insanlarına olan sevgim hiçbir zaman azalmayacak. Tüm hemşehrilerime selam ve saygılarımı iletiyorum. Kalın sağlıcakla" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber