İpekyolu Belediyesi'nin Yaz Kursları Devam Ediyor

Gündem 11.07.2023 - 18:28, Güncelleme: 11.07.2023 - 18:28
 

İpekyolu Belediyesi'nin Yaz Kursları Devam Ediyor

İpekyolu Belediyesi, vatandaşların yaz aylarını daha verimli ve keyifli geçirebilmeleri amacıyla yaz kursları düzenliyor. Yaz aylarında farklı merkezlerde ve çeşitli branşlarda düzenlenen yaz kursları, yoğun katılımla devam ediyor. İpekyolu Belediyesi’nin aktif merkezlerden biri olan Berivan Kültür ve Sanat Merkezi, bu yaz da notalar, tuvaller ve boyalarla hareketlenecek.

İpekyolu Belediyesi, vatandaşların yaz aylarını daha verimli ve keyifli geçirebilmeleri amacıyla yaz kursları düzenliyor. Yaz aylarında farklı merkezlerde ve çeşitli branşlarda düzenlenen yaz kursları, yoğun katılımla devam ediyor. İpekyolu Belediyesi’nin aktif merkezlerden biri olan Berivan Kültür ve Sanat Merkezi, bu yaz da notalar, tuvaller ve boyalarla hareketlenecek. Berivan Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki yaz kursları, kursiyerlerin yaz aylarını verimli geçirmelerinin yanı sıra günlük hayatlarında da faydalanabilecekleri bilgi ve birikime sahip olmalarını sağlayacak. Kurslarda gitar, bağlama, keman, resim, karakalem, çocuk ve yetişkin Kur'an-ı Kerim, İngilizce, bilgisayar, tiyatro ve drama, geri dönüşüm ve naht sanatı, ahşap yakma, okuma-yazma gibi farklı branşlarda eğitimler verilecek. Uzman eğitmenler tarafından verilecek olan bu eğitimlerle kursiyerler becerilerini geliştirebilecek. Kurslara katılmak isteyen 9 yaş ve üzeri vatandaşlar, kimlik fotokopileri ile birlikte bizzat merkeze kayıt yapabilecek. Kayıt işlemleri hafta içi 13.00 - 17.00 saatleri arasında alınacak. Ayrıntılı bilgi almak isteyenler İpekyolu Belediyesi'nin çağrı merkezi 444 7 160 numaralı telefonu arayabilirler. Belediye, vatandaşların kültürel ve sosyal gelişimine katkıda bulunmayı hedefleyen kurslarını, yaz sonuna kadar aynı yoğunluk ve çeşitlilikle devam ettirecek ve yeni kurslar da ekleyecek.
İpekyolu Belediyesi, vatandaşların yaz aylarını daha verimli ve keyifli geçirebilmeleri amacıyla yaz kursları düzenliyor. Yaz aylarında farklı merkezlerde ve çeşitli branşlarda düzenlenen yaz kursları, yoğun katılımla devam ediyor. İpekyolu Belediyesi’nin aktif merkezlerden biri olan Berivan Kültür ve Sanat Merkezi, bu yaz da notalar, tuvaller ve boyalarla hareketlenecek.

İpekyolu Belediyesi, vatandaşların yaz aylarını daha verimli ve keyifli geçirebilmeleri amacıyla yaz kursları düzenliyor. Yaz aylarında farklı merkezlerde ve çeşitli branşlarda düzenlenen yaz kursları, yoğun katılımla devam ediyor. İpekyolu Belediyesi’nin aktif merkezlerden biri olan Beri van Kültür ve Sanat Merkezi, bu yaz da notalar, tuvaller ve boyalarla hareketlenecek.

Beri van Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki yaz kursları, kursiyerlerin yaz aylarını verimli geçirmelerinin yanı sıra günlük hayatlarında da faydalanabilecekleri bilgi ve birikime sahip olmalarını sağlayacak. Kurslarda gitar, bağlama, keman, resim, karakalem, çocuk ve yetişkin Kur'an-ı Kerim, İngilizce, bilgisayar, tiyatro ve drama, geri dönüşüm ve naht sanatı, ahşap yakma, okuma-yazma gibi farklı branşlarda eğitimler verilecek.

Uzman eğitmenler tarafından verilecek olan bu eğitimlerle kursiyerler becerilerini geliştirebilecek. Kurslara katılmak isteyen 9 yaş ve üzeri vatandaşlar, kimlik fotokopileri ile birlikte bizzat merkeze kayıt yapabilecek. Kayıt işlemleri hafta içi 13.00 - 17.00 saatleri arasında alınacak. Ayrıntılı bilgi almak isteyenler İpekyolu Belediyesi'nin çağrı merkezi 444 7 160 numaralı telefonu arayabilirler. Belediye, vatandaşların kültürel ve sosyal gelişimine katkıda bulunmayı hedefleyen kurslarını, yaz sonuna kadar aynı yoğunluk ve çeşitlilikle devam ettirecek ve yeni kurslar da ekleyecek.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber