İpekyolu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nden Berat Kandili Etkinliği

Gündem 24.02.2024 - 23:59, Güncelleme: 24.02.2024 - 23:59
 

İpekyolu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nden Berat Kandili Etkinliği

İpekyolu Belediyesi bünyesinde hizmet veren Sosyal ve Yardım İşleri Müdürlüğü Berat Kandili dolayısıyla vatandaşlara ikramlarda bulundu.

Sosyal ve Yardım İşleri Müdürü Öznur Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Ayşegül Kahraman ve beraberindeki ekibiyle birlikte Berat Kandili etkinliği kapsamında merkez mahalleleri ziyaret ederek, tatlı ve kandil simitleri ikram edildi. HABER: HAMZA BARAN Mahalle ziyaretleri sonrasında Van’ın en işlek caddelerinden olan Cumhuriyet Caddesi’nde Kandil ikramlarını sürdüren ekip daha sonra namaz çıkışında Belediye Başkan Yardımcısı Ayşegül Kahraman ile birlikte cami cemaatine ikramlarını sürdürerek, Berat Kandillerini kutladı. Sosyal ve Yardım İşleri Müdürü Öznur Erdoğan koordinesinde 30 kırsal mahalle, 18 cami cemaatleri ziyaret edilerek, ikramlarda bulunuldu. Kendi alanında başarılı bir kariyeri bulunan Sosyal ve Yardım İşleri Müdürü Öznur Erdoğan tüm özel günlerin yanında manevi günlere de ayrı bir önem vermektedir.   Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler - Kandil İkramı
İpekyolu Belediyesi bünyesinde hizmet veren Sosyal ve Yardım İşleri Müdürlüğü Berat Kandili dolayısıyla vatandaşlara ikramlarda bulundu.

Sosyal ve Yardım İşleri Müdürü Öznur Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Ayşegül Kahraman ve beraberindeki ekibiyle birlikte Berat Kandili etkinliği kapsamında merkez mahalleleri ziyaret ederek, tatlı ve kandil simitleri ikram edildi.

HABER: HAMZA BARAN

Mahalle ziyaretleri sonrasında Van’ın en işlek caddelerinden olan Cumhuriyet Caddesi’nde Kandil ikramlarını sürdüren ekip daha sonra namaz çıkışında Belediye Başkan Yardımcısı Ayşegül Kahraman ile birlikte cami cemaatine ikramlarını sürdürerek, Berat Kandillerini kutladı.

Sosyal ve Yardım İşleri Müdürü Öznur Erdoğan koordinesinde 30 kırsal mahalle, 18 cami cemaatleri ziyaret edilerek, ikramlarda bulunuldu.

Kendi alanında başarılı bir kariyeri bulunan Sosyal ve Yardım İşleri Müdürü Öznur Erdoğan tüm özel günlerin yanında manevi günlere de ayrı bir önem vermektedir.  

Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler - Kandil İkramı

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber