İpekyolu Belediyesi “Rahim Ağzı Kanseri” Semineri Düzenledi

Sağlık 01.02.2024 - 20:13, Güncelleme: 01.02.2024 - 20:13
 

İpekyolu Belediyesi “Rahim Ağzı Kanseri” Semineri Düzenledi

İpekyolu Belediyesi tarafından Ocak ayı Rahim Ağzı (Serviks) Kanseri Farkındalık ayı olması sebebiyle kadınlara yönelik “Rahim Ağzı Kanseri” konulu seminer Jinekolog Onkolog Prof. Dr. Ali Kolusarı tarafından verildi.

Belediyenin Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından “Rahim Ağzı Kanserinde, Tedbir Al- Risk Alma” mottosuyla Elite World Hotel Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, İpekyolu İlçe Sağlık Müdürü Semra Gümüş, İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı Ayşegül Kahraman ve çok sayıda kadın katıldı.Seminerde Jinekolog Onkolog Prof. Dr. Ali Kolusarı tarafından kadınlara erken kanser teşhisinin önemi, rahim ağzı kanseri belirtileri, teşhisi, rahim ağzı kanseri aşısı, kadın sağlığı, üreme sağılığı, cinsel sağlık ve gerekli taramalar hakkında bilgiler verdi. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği ve soru-cevap şeklinde devam eden seminerde tüm katılımcıların soruları tek tek cevaplanarak bilgilendirildi. Katılımcılar da bu tarz seminerlere katılma fırsatını kendilerine sundukları için İpekyolu Belediyesi yetkililerine teşekkürlerini bildirdi. Seminerin sonunda, İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı Ayşegül Kahraman tarafından Jinekolog Onkolog Prof. Dr. Ali Kolusarı’ya, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun tarafından da İlçe Sağlık Müdürü Semra Gümüş’e plaket verilerek katkılarından dolayı teşekkür edildi. Seminer, katılımcılara çeşitli ikramların sunulması ve fotoğraf çekiminin ardından son buldu. Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
İpekyolu Belediyesi tarafından Ocak ayı Rahim Ağzı (Serviks) Kanseri Farkındalık ayı olması sebebiyle kadınlara yönelik “Rahim Ağzı Kanseri” konulu seminer Jinekolog Onkolog Prof. Dr. Ali Kolusarı tarafından verildi.

Belediyenin Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından “ Rahim Ağzı Kanserinde, Tedbir Al- Risk Alma” mottosuyla Elite World Hotel Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, İpekyolu İlçe Sağlık Müdürü Semra Gümüş, İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı Ayşegül Kahraman ve çok sayıda kadın katıldı.Seminerde Jinekolog Onkolog Prof. Dr. Ali Kolusarı tarafından kadınlara erken kanser teşhisinin önemi, rahim ağzı kanseri belirtileri, teşhisi, rahim ağzı kanseri aşısı, kadın sağlığı, üreme sağılığı, cinsel sağlık ve gerekli taramalar hakkında bilgiler verdi.

Kadınların yoğun ilgi gösterdiği ve soru-cevap şeklinde devam eden seminerde tüm katılımcıların soruları tek tek cevaplanarak bilgilendirildi. Katılımcılar da bu tarz seminerlere katılma fırsatını kendilerine sundukları için İpekyolu Belediyesi yetkililerine teşekkürlerini bildirdi.

Seminerin sonunda, İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı Ayşegül Kahraman tarafından Jinekolog Onkolog Prof. Dr. Ali Kolusarı’ya, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun tarafından da İlçe Sağlık Müdürü Semra Gümüş’e plaket verilerek katkılarından dolayı teşekkür edildi. Seminer, katılımcılara çeşitli ikramların sunulması ve fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber