İPEKYOLU BELEDİYESİ PERSONELİNE “KURUMSAL İLETİŞİM” EĞİTİMİ VERİLDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2021 - 12:41, Güncelleme: 25.03.2021 - 12:41
 

İPEKYOLU BELEDİYESİ PERSONELİNE “KURUMSAL İLETİŞİM” EĞİTİMİ VERİLDİ

İpekyolu Belediyesi personellerine alanında uzman kişiler tarafından 3 gün boyunca ‘Kurumsal İletişim’ eğitimi verildi. Türk Telekom ASSİSTT Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri Eğitim Gelişim ve Yetenek Yönetimi Müdürlüğü tarafından İpekyolu Belediyesi personellerine 3 gün boyunca online olarak görüntülü şekilde ‘Kurumsal İletişim’ eğitimi verildi. Eğitim Belediye Konferans Salonunda düzenlendi. Liderlik, Takım çalışması, Etkili Geri Bildirim konularında Burcu Göçeroğlu, Duygusal Zeka ve Pozitif Psikoloji konularında Kübra Okumuş, Koçluk ve Mentorluk konularında Fatih Şirin, Nesiller Arası İletişim ve Kuşak Yönetimi konularında Sevcan Önel, Çalışan Bağlılığı ve Motivasyon eğitimi konularında ise Berrin İşler tecrübelerini paylaşarak, personelleri bilgilendirdi.İpekyolu Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdür V. Öğretim Üyesi Dr. Oğuz Han Öztay da İletişimin insan yaşamının vazgeçilmez bir öğesi olduğunu ve içerisinde bulunduğumuz çağda kurumsal iletişimi sağlam temeller üzerine oturtan kurum ve firmalarda verimliliğin artacağını ifade etti.Öğretim Üyesi Dr. Oğuz Han Öztay, ayrıca Türk Telekom ASSİSTT Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri Eğitim Gelişim ve Yetenek Yönetimi Müdürlüğü eğitmenlerine İpekyolu Belediyesi adına teşekkür ederek, eğitimin çok verimli geçtiğini belirtti.


İpekyolu Belediyesi personellerine alanında uzman kişiler tarafından 3 gün boyunca ‘Kurumsal İletişim’ eğitimi verildi.


Türk Telekom ASSİSTT Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri Eğitim Gelişim ve Yetenek Yönetimi Müdürlüğü tarafından İpekyolu Belediyesi personellerine 3 gün boyunca online olarak görüntülü şekilde ‘Kurumsal İletişim’ eğitimi verildi. Eğitim Belediye Konferans Salonunda düzenlendi. Liderlik, Takım çalışması, Etkili Geri Bildirim konularında Burcu Göçeroğlu, Duygusal Zeka ve Pozitif Psikoloji konularında Kübra Okumuş, Koçluk ve Mentorluk konularında Fatih Şirin, Nesiller Arası İletişim ve Kuşak Yönetimi konularında Sevcan Önel, Çalışan Bağlılığı ve Motivasyon eğitimi konularında ise Berrin İşler tecrübelerini paylaşarak, personelleri bilgilendirdi.
İpekyolu Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdür V. Öğretim Üyesi Dr. Oğuz Han Öztay da İletişimin insan yaşamının vazgeçilmez bir öğesi olduğunu ve içerisinde bulunduğumuz çağda kurumsal iletişimi sağlam temeller üzerine oturtan kurum ve firmalarda verimliliğin artacağını ifade etti.
Öğretim Üyesi Dr. Oğuz Han Öztay, ayrıca Türk Telekom ASSİSTT Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri Eğitim Gelişim ve Yetenek Yönetimi Müdürlüğü eğitmenlerine İpekyolu Belediyesi adına teşekkür ederek, eğitimin çok verimli geçtiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber