İpekyolu Başkan Adayı Kılıç: Modern Bir Kent İçin Geliyoruz

Siyaset 07.03.2024 - 15:22, Güncelleme: 07.03.2024 - 15:22
 

İpekyolu Başkan Adayı Kılıç: Modern Bir Kent İçin Geliyoruz

Şehir İttifakı İpekyolu Belediye Başkan Adayı Yılmaz Kılıç, düzenlenen programla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi’nin Şehir İttifakı İpekyolu Belediye Başkan Adayı tecrübeli siyasetçi Yılmaz Kılıç, düzenlediği kahvaltı programında kentin ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek, projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Programa Şehir İttifakı Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özay İlhan’ında yer aldığı programda konuşan İpekyolu Belediye Başkan Adayı Yılmaz Kılıç, “Belediyeler hizmet kapısıdır. İşi bilen ehil biri olarak hemşerilerimin hizmetkarı olacağım” dedi.   “İPEKYOLU RANT KENTİ OLACAK” Konuşmalarında birbirinden güzel projelere değinen Başkan Adayı Kılıç, Şehrin en büyük ilçesini olan İpekyolu’nu ranta çevireceğiz. Bu cümle yanlış anlaşılmasın. Öz kaynaklar üzerinde bilinçli çalışmalar yaptıktan sonra ilçenin geri kalmış bölgelerini imara açarak, kazan, kazan uygulamasını hayata koyacağı. Bu hizmetlerle birlikte, belediye, vatandaş ve tüm herkes kazanmış olacak. Onun için diyorum İpekyolu vatandaşın rantı olacak.   “HAYELLERİMİZ GÜZEL YARINLARIMIZ İÇİNDİR” 20 yıllık siyasi kariyerinde Belediye Başkanlık görevi başta olmak üzere birçok kademelerde etkin hizmetlerde bulundum. 2009 yılında hayal ettiğim projeleri birçok adaylar bunu hayal bile edemiyor. İşin bilen biri olarak, hizmetler zor değil. Sadece bilgi birikim ve samimiyet gerektiren bir görevdir. Hizmeti vatandaşa çok gören bir zihniyet hiçbir zaman alnı açık olamamışlardır. Cumhuriyet ve Maraş Caddeleri üzerinde sıkışmış bir kent nefes alamayan bir ilçe haline geldi. Bunun sebepleri açıkça ortadadır. Allah nasip ederse 1 Nisan sabahında İpekyolu Belediye Başkanı olarak, güzel yarınlarımız için sizlerim emrinde olacağım.     “İPEKYOLU’NU HEP BERABER YÖNETECEĞİZ” Bu kentin sahibi sensin sloganıyla seçim çalışmalarına başladığım ilk günden bu yana, istişare içinde, kentin tüm dinamiklerin ortak aklıyla bu şehri yöneteceğiz. Kimseyi kırmadan, ötekileştirmeden, hizmetlerimizi hemşerilerimizin ayağına götüreceğiz” ifadelerine yer verdi. Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
Şehir İttifakı İpekyolu Belediye Başkan Adayı Yılmaz Kılıç, düzenlenen programla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi’nin Şehir İttifakı İpekyolu Belediye Başkan Adayı tecrübeli siyasetçi Yılmaz Kılıç, düzenlediği kahvaltı programında kentin ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek, projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Programa Şehir İttifakı Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özay İlhan’ında yer aldığı programda konuşan İpekyolu Belediye Başkan Adayı Yılmaz Kılıç, “Belediyeler hizmet kapısıdır. İşi bilen ehil biri olarak hemşerilerimin hizmetkarı olacağım” dedi.

 

“İPEKYOLU RANT KENTİ OLACAK”

Konuşmalarında birbirinden güzel projelere değinen Başkan Adayı Kılıç, Şehrin en büyük ilçesini olan İpekyolu’nu ranta çevireceğiz. Bu cümle yanlış anlaşılmasın. Öz kaynaklar üzerinde bilinçli çalışmalar yaptıktan sonra ilçenin geri kalmış bölgelerini imara açarak, kazan, kazan uygulamasını hayata koyacağı. Bu hizmetlerle birlikte, belediye, vatandaş ve tüm herkes kazanmış olacak. Onun için diyorum İpekyolu vatandaşın rantı olacak.

 

“HAYELLERİMİZ GÜZEL YARINLARIMIZ İÇİNDİR”

20 yıllık siyasi kariyerinde Belediye Başkanlık görevi başta olmak üzere birçok kademelerde etkin hizmetlerde bulundum. 2009 yılında hayal ettiğim projeleri birçok adaylar bunu hayal bile edemiyor. İşin bilen biri olarak, hizmetler zor değil. Sadece bilgi birikim ve samimiyet gerektiren bir görevdir. Hizmeti vatandaşa çok gören bir zihniyet hiçbir zaman alnı açık olamamışlardır. Cumhuriyet ve Maraş Caddeleri üzerinde sıkışmış bir kent nefes alamayan bir ilçe haline geldi. Bunun sebepleri açıkça ortadadır. Allah nasip ederse 1 Nisan sabahında İpekyolu Belediye Başkanı olarak, güzel yarınlarımız için sizlerim emrinde olacağım.

 

 

“İPEKYOLU’NU HEP BERABER YÖNETECEĞİZ”

Bu kentin sahibi sensin sloganıyla seçim çalışmalarına başladığım ilk günden bu yana, istişare içinde, kentin tüm dinamiklerin ortak aklıyla bu şehri yöneteceğiz. Kimseyi kırmadan, ötekileştirmeden, hizmetlerimizi hemşerilerimizin ayağına götüreceğiz” ifadelerine yer verdi.

Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber