İpekyolu Başkan Adayı Bilici’den Edremit Galericiler Sitesi’ne Ziyaret

Siyaset 21.03.2024 - 21:22, Güncelleme: 21.03.2024 - 21:22
 

İpekyolu Başkan Adayı Bilici’den Edremit Galericiler Sitesi’ne Ziyaret

Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici Edremit Galericiler Sitesi’ni ziyaret etti.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala aktif saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yeniden Refah Partisi Mehmet Bilici, Edremit İlçe sınırlarında yer alan galericiler sitesini ziyaret etti. Burada galerici esnafı ve vatandaşlar tarafından sıcak karşılanan Başkan Adayı Bilici, sorun ve sıkıntıları dinledi. Herkesin umudu olma yolunda büyük mesafe alan Bilici yeni bir Van için, yeni bir anlayış için ve yeni bir hizmet anlayışı için sizlerin destekleriyle geliyoruz” diyerek desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerine teşekkür etti. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici Edremit Galericiler Sitesi’ni ziyaret etti.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala aktif saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yeniden Refah Partisi Mehmet Bilici, Edremit İlçe sınırlarında yer alan galericiler sitesini ziyaret etti.

Burada galerici esnafı ve vatandaşlar tarafından sıcak karşılanan Başkan Adayı Bilici, sorun ve sıkıntıları dinledi. Herkesin umudu olma yolunda büyük mesafe alan Bilici yeni bir Van için, yeni bir anlayış için ve yeni bir hizmet anlayışı için sizlerin destekleriyle geliyoruz” diyerek desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerine teşekkür etti.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber