İpekyolu Başkan Adayı Bilici: Huzurlu ve Mutlu Bir İpekyolu İçin Geliyoruz

Siyaset 03.03.2024 - 21:16, Güncelleme: 03.03.2024 - 21:16
 

İpekyolu Başkan Adayı Bilici: Huzurlu ve Mutlu Bir İpekyolu İçin Geliyoruz

Çalışmalarında dur, durak bilmeyen Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, seçimlerde mutlak zaferle çıkacaklarını söyledi.

31 Mart yerel seçimleri kapsamınsa yüksek bir tempoyla çalışan Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, bugünkü ziyaretleri arasında Yöresel ve hediyelik Fuar alanı ve Beşyol Karşıyaka’da vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Yöresel ve hediyelik Fuar alanında tezgah açan esnaflarla bir araya gelen YRP İpekyolu Başkan Adayı Bilici, tüm herkesin sorun ve sıkıntılarını dinleyerek, özenle notlarını aldı. Esnafları tek, tek dinleyen Bilici, çözüm noktasında tüm ayrıntılar ele alınarak projelerini geliştirdikleri ifade ederek, doğru adresin sadece YRP kadroları olduğunu da söyledi.  Ardında fuar alanındaki vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılanan Bilici, çekilen hatıra fotoğrafları ile güne damgasını vurdu. KARŞIYAKA BEŞYOL’DA GÖNÜLLERE KONUK OLDU YRP İpekyolu Belediye Başkan Adayı Bilici, öğretmenlik yıllarında uzun yıllar görev yaptığı Karşıya Beşyol’daki vatandaşlarla bir araya gelerek hasret giderdi. Görev yaptığı mahallede adeta baba ocağı gibi karşılanan Başkan Adayı Bilici çok sayıda öğrencileri tarafından baş tacı edildi. Öğrencileri ile uzun, uzun sohbet eden Bilici, burada net bir şekilde destek alarak, projelerini anlattı. Mahallenin çınarlarını unutmayan Bilici kazanması halinde herkesin sosyal yaşam alanları oluşturarak, daha mutlu ve huzurlu bir İpekyolu’nu inşa edeceğini vurguladı. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler    
Çalışmalarında dur, durak bilmeyen Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, seçimlerde mutlak zaferle çıkacaklarını söyledi.

31 Mart yerel seçimleri kapsamınsa yüksek bir tempoyla çalışan Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, bugünkü ziyaretleri arasında Yöresel ve hediyelik Fuar alanı ve Beşyol Karşıyaka’da vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk olarak Yöresel ve hediyelik Fuar alanında tezgah açan esnaflarla bir araya gelen YRP İpekyolu Başkan Adayı Bilici, tüm herkesin sorun ve sıkıntılarını dinleyerek, özenle notlarını aldı.

Esnafları tek, tek dinleyen Bilici, çözüm noktasında tüm ayrıntılar ele alınarak projelerini geliştirdikleri ifade ederek, doğru adresin sadece YRP kadroları olduğunu da söyledi.  Ardında fuar alanındaki vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılanan Bilici, çekilen hatıra fotoğrafları ile güne damgasını vurdu.

KARŞIYAKA BEŞYOL’DA GÖNÜLLERE KONUK OLDU

YRP İpekyolu Belediye Başkan Adayı Bilici, öğretmenlik yıllarında uzun yıllar görev yaptığı Karşıya Beşyol’daki vatandaşlarla bir araya gelerek hasret giderdi. Görev yaptığı mahallede adeta baba ocağı gibi karşılanan Başkan Adayı Bilici çok sayıda öğrencileri tarafından baş tacı edildi. Öğrencileri ile uzun, uzun sohbet eden Bilici, burada net bir şekilde destek alarak, projelerini anlattı. Mahallenin çınarlarını unutmayan Bilici kazanması halinde herkesin sosyal yaşam alanları oluşturarak, daha mutlu ve huzurlu bir İpekyolu’nu inşa edeceğini vurguladı.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

 

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber