İpekyolu Başkan Adayı Bilici: Haramdan Uzak Üreten Bir Belediye Olacağız

Siyaset 06.03.2024 - 23:26, Güncelleme: 06.03.2024 - 23:26
 

İpekyolu Başkan Adayı Bilici: Haramdan Uzak Üreten Bir Belediye Olacağız

Yeniden Refah Partisi'nin İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, düzenlediği toplantıda projelerini tanıttı.

Bir otelde düzenlenen Muhtarlar Basın buluşmasında projelerini tek, tek tanıtan Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, “Üreten bir belediyecilik anlayışıyla, ezber bozan bir düzen getireceğiz” vurgusunu yaptı. Muhtarlar ve basın mensupların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan İpekyolu Başkan Adayı Bilici, kendi hayat hikâyesine değinerek, “Hayatım boyunca boş işlerle uğraşmadım. Benim ve ailemin kursağında haram lokma geçmedi” dedi. Daha sonra projelerinde söz eden Başkan Adayı Bilici, “ 20 yıldan bu yana Van halkı iki parti arasında sıkışarak, hizmetlerden mahrum bırakıldı. Belediyelerin yapması gereken asli görevlerini vatandaşlara hizmet olarak gösterdiler. Memleketin bilgili evlatları dururken dışardan getiren beceriksiz kişiler neredeyse belediyeleri batırdılar. Durmadan personel ataması yaparak, bütçenin buhar olmasına sebep oldular. Belediye işi bilgi, birikim ve ehliyet işidir.   “TARIM VE HAYVANCILIK ŞAHA KALKACAK” Tarım ve hayvancılığın başkenti olan şehrimiz, ne yazık ki, beceriksiz yöneticiler yüzünden heba olmaya yüz tutmuş durumda. Ekonomik krizin tavan yaptığı bu zamanda insanlarımız et yiyemez duruma geldi. Şu an kırmızı etin kiloso 600 liradır. Bir kilo domates 60 liraya yükseldi. Bu millete reva görülemez. Allah nasip ederse seçildiğimde tüm köylerde tarım ve hayvancılık tekrar canlanacak. İnsanlar huzur görecek. İpekyolu'nda tarımsal üretimin canlandırılması, hayvancılığın desteklenmesi ve köylerde sürdürülebilir bir ekonomik yapı oluşturulması gerekiyor.   MEHMET BİLİCİ’NİN PROJELERİ   Vaat vermiyoruz, yapmak istediklerimizi ve yapacaklarımızı sizlerle paylaşıyoruz; 1- Adil ve Şeffaf Bir anlayış ile yöneteceğiz. 2- Ayrımcılık ve Adamcılık yapmayacağız. Tüm işe alımlar ve ihaleler resmi sayfalarda ilan edilerek yapılacak. 3- Şık Sokakları ve Temiz Caddeleri Olan Bir İlçemiz Oluşturacağız. 4- Kapalı Semt Pazarları Olan Bir İpekyolu 5- Maaşsız Evi Kalmayan Refah İpekyolu. Maaş Girmeyen Ev Kalmayacak. 6- İmar Mağduru Olmayan İpekyolu, Kişiye Özel Değil Şehire Özel İmar Uygulanacak. 7- Refah Muhtarlar Merkezi, Ofis ve Sekreterya İhtiyaçları Giderilecek. 8- Okul ve Eğitim Kırmızı Çizgimiz. 9- Refah Kadın ve Çocuk Merkezleri Oluşturacağız. 10- Refah Emekliler.Tüm Bayramlarda Emeklilere Destek Olacağız 11- Sosyal Belediyeciliği Olan İpekyolu. 12- Engelsiz İpekyolu. Engelsiz Taksi Hizmetini Ücretsiz Vereceğiz. 13- Faturalar Kambur Olmayacak. Su Faturasının Yarısını Biz Ödeyeceğiz. 14- Refah Esnaflar. Esnafımızın Kredilerinde Kefili Biz Olacağız. 15- Öğrenci Dostu Belediye. 16- Refah Çiftçiler. 17- Trafik ve Otopark Çilesi Olmayan Bir İpekyolu. 18- Evli Mutlu İpekyolu. 19- Koruma Ordusu Yok, Grand Tuvalet Yok. Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
Yeniden Refah Partisi'nin İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, düzenlediği toplantıda projelerini tanıttı.

Bir otelde düzenlenen Muhtarlar Basın buluşmasında projelerini tek, tek tanıtan Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, “Üreten bir belediyecilik anlayışıyla, ezber bozan bir düzen getireceğiz” vurgusunu yaptı.

Muhtarlar ve basın mensupların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan İpekyolu Başkan Adayı Bilici, kendi hayat hikâyesine değinerek, “Hayatım boyunca boş işlerle uğraşmadım. Benim ve ailemin kursağında haram lokma geçmedi” dedi.

Daha sonra projelerinde söz eden Başkan Adayı Bilici, “ 20 yıldan bu yana Van halkı iki parti arasında sıkışarak, hizmetlerden mahrum bırakıldı. Belediyelerin yapması gereken asli görevlerini vatandaşlara hizmet olarak gösterdiler. Memleketin bilgili evlatları dururken dışardan getiren beceriksiz kişiler neredeyse belediyeleri batırdılar. Durmadan personel ataması yaparak, bütçenin buhar olmasına sebep oldular. Belediye işi bilgi, birikim ve ehliyet işidir.

 

“TARIM VE HAYVANCILIK ŞAHA KALKACAK”

Tarım ve hayvancılığın başkenti olan şehrimiz, ne yazık ki, beceriksiz yöneticiler yüzünden heba olmaya yüz tutmuş durumda. Ekonomik krizin tavan yaptığı bu zamanda insanlarımız et yiyemez duruma geldi. Şu an kırmızı etin kiloso 600 liradır. Bir kilo domates 60 liraya yükseldi. Bu millete reva görülemez. Allah nasip ederse seçildiğimde tüm köylerde tarım ve hayvancılık tekrar canlanacak. İnsanlar huzur görecek. İpekyolu'nda tarımsal üretimin canlandırılması, hayvancılığın desteklenmesi ve köylerde sürdürülebilir bir ekonomik yapı oluşturulması gerekiyor.

 

MEHMET BİLİCİ’NİN PROJELERİ

 

Vaat vermiyoruz, yapmak istediklerimizi ve yapacaklarımızı sizlerle paylaşıyoruz;

1- Adil ve Şeffaf Bir anlayış ile yöneteceğiz.

2- Ayrımcılık ve Adamcılık yapmayacağız. Tüm işe alımlar ve ihaleler resmi sayfalarda ilan edilerek yapılacak.

3- Şık Sokakları ve Temiz Caddeleri Olan Bir İlçemiz Oluşturacağız.

4- Kapalı Semt Pazarları Olan Bir İpekyolu

5- Maaşsız Evi Kalmayan Refah İpekyolu. Maaş Girmeyen Ev Kalmayacak.

6- İmar Mağduru Olmayan İpekyolu, Kişiye Özel Değil Şehire Özel İmar Uygulanacak.

7- Refah Muhtarlar Merkezi, Ofis ve Sekreterya İhtiyaçları Giderilecek.

8- Okul ve Eğitim Kırmızı Çizgimiz.

9- Refah Kadın ve Çocuk Merkezleri Oluşturacağız.

10- Refah Emekliler.Tüm Bayramlarda Emeklilere Destek Olacağız

11- Sosyal Belediyeciliği Olan İpekyolu.

12- Engelsiz İpekyolu. Engelsiz Taksi Hizmetini Ücretsiz Vereceğiz.

13- Faturalar Kambur Olmayacak. Su Faturasının Yarısını Biz Ödeyeceğiz.

14- Refah Esnaflar. Esnafımızın Kredilerinde Kefili Biz Olacağız.

15- Öğrenci Dostu Belediye.

16- Refah Çiftçiler.

17- Trafik ve Otopark Çilesi Olmayan Bir İpekyolu.

18- Evli Mutlu İpekyolu.

19- Koruma Ordusu Yok, Grand Tuvalet Yok.

Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber