İpekyolu Aday Adayı Bayer’den Yeni Yıl Mesajı

Siyaset 01.01.2024 - 00:17, Güncelleme: 01.01.2024 - 11:21
 

İpekyolu Aday Adayı Bayer’den Yeni Yıl Mesajı

AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Aday Adayı Sercan Bayer, yeni yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

İpekyolu Aday Adayı Bayer mesajında: “Hepimizin tüm ilgisi gelecek olmalıdır. Çünkü yaşamımızın geri kalanını orada geçireceğiz. 2024 yılı geleceğimize atacağımız ilk adımdır, tüm adımlarımızın sağlam olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle yeni takvim yılının ülkemize milletimize ve tüm insanlığa hayırlı olmasını diler,barış huzur ve sağlık içinde geçmesini temenni ederim. Gazze’deki büyük insanlık dramının son bulduğu, dünyaya barış hakim olduğu yarınlarda buluşmak dileğiyle” Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler
AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Aday Adayı Sercan Bayer, yeni yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

İpekyolu Aday Adayı Bayer mesajında: “Hepimizin tüm ilgisi gelecek olmalıdır. Çünkü yaşamımızın geri kalanını orada geçireceğiz. 2024 yılı geleceğimize atacağımız ilk adımdır, tüm adımlarımızın sağlam olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni takvim yılının ülkemize milletimize ve tüm insanlığa hayırlı olmasını diler,barış huzur ve sağlık içinde geçmesini temenni ederim. Gazze’deki büyük insanlık dramının son bulduğu, dünyaya barış hakim olduğu yarınlarda buluşmak dileğiyle”

Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber