İnşaat Mühendisi Süleyman Oflas Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Van Haber 14.11.2023 - 14:56, Güncelleme: 14.11.2023 - 14:56
 

İnşaat Mühendisi Süleyman Oflas Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

İnşaat Mühendisi Süleyman Oflas, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde, AK Parti’den Tuşba Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracaatını yaptı.

Kanaat önderleri, Mahalle muhtarları, stk temsilcileri, Bruki ve diğer aşiretlere mensup aile büyüklerinde oluşan yoğun bir katılımla, AK Parti Tuşba İlçe Başkanlığına gelerek Tuşba Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı. Alkışlar arasında salona giren Süleyman Oflas'ı Tuşba İlçe Başkanı Erdal Baran ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladılar.  Aday Adaylık başvurusunu yaptıktan sonra konuşmasının yapan Tuşba İlçe Belediye Başkan aday adayı Süleyman Oflas" Tuşba benim sevdam, bu ilçenin dinamiklerini yakından biliyorum. “Her şeyden önce kalpleri fethetmenin mücadelesini vereceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan bizlere hep ‘Seçimler sandıkta değil gönüllerde kazanılır, öğüdünü verirdi. Allah’a şükürler olsun ki görev aldığım tüm kademelerde gönülleri fethetmenin mücadelesini verdim. Bizler hamdolsun partimizin kurulduğu 2002 yılından bu zamana kadar AK Parti ailesi içerisindeyiz. Hiçbir zaman çizgimizde bir kırıklık olmadan bu yüce davaya hizmet etme şerefine nail olduk. Partimizin her kademesinde görev aldık. Halkımıza hizmet yarışında hizmetkâr olduk. Başta ailem olmak üzere Kanaat önderlerimizin, mahalle muhtarlarımızın, stk temsilcilerimizin desteğiyle doğup büyüdüğüm şirin ilçemiz Tuşba’ya Belediye Başkan aday adayı olduk. Bilgimizle, birikimimizle hizmete talip olduk. Çok uzun ve meşakkatli günler bizi bekliyor. Her şeyden önce biz bu işi çok iyi bilenlerdeniz. Allah nasip ederse,  geldiğimizde teşkilatlarımla, ekibimizle ve bize gönül vermiş dostlarımızla Tuşbamızı el birliği ile ihya edeceğiz.. Rabbim bizleri sizlere karşı mahcup etmesin” dedi.
İnşaat Mühendisi Süleyman Oflas, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde, AK Parti’den Tuşba Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracaatını yaptı.

Kanaat önderleri, Mahalle muhtarları, stk temsilcileri, Bruki ve diğer aşiretlere mensup aile büyüklerinde oluşan yoğun bir katılımla, AK Parti Tuşba İlçe Başkanlığına gelerek Tuşba Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı. Alkışlar arasında salona giren Süleyman Oflas'ı Tuşba İlçe Başkanı Erdal Baran ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladılar. 

Aday Adaylık başvurusunu yaptıktan sonra konuşmasının yapan Tuşba İlçe Belediye Başkan aday adayı Süleyman Oflas" Tuşba benim sevdam, bu ilçenin dinamiklerini yakından biliyorum. “Her şeyden önce kalpleri fethetmenin mücadelesini vereceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan bizlere hep ‘Seçimler sandıkta değil gönüllerde kazanılır, öğüdünü verirdi. Allah’a şükürler olsun ki görev aldığım tüm kademelerde gönülleri fethetmenin mücadelesini verdim. Bizler hamdolsun partimizin kurulduğu 2002 yılından bu zamana kadar AK Parti ailesi içerisindeyiz. Hiçbir zaman çizgimizde bir kırıklık olmadan bu yüce davaya hizmet etme şerefine nail olduk. Partimizin her kademesinde görev aldık. Halkımıza hizmet yarışında hizmetkâr olduk.

Başta ailem olmak üzere Kanaat önderlerimizin, mahalle muhtarlarımızın, stk temsilcilerimizin desteğiyle doğup büyüdüğüm şirin ilçemiz Tuşba’ya Belediye Başkan aday adayı olduk. Bilgimizle, birikimimizle hizmete talip olduk. Çok uzun ve meşakkatli günler bizi bekliyor. Her şeyden önce biz bu işi çok iyi bilenlerdeniz. Allah nasip ederse,  geldiğimizde teşkilatlarımla, ekibimizle ve bize gönül vermiş dostlarımızla Tuşbamızı el birliği ile ihya edeceğiz.. Rabbim bizleri sizlere karşı mahcup etmesin” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber