STK'lardan Başkan Uca'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Gündem 20.10.2022 - 17:42, Güncelleme: 20.10.2022 - 18:02
 

STK'lardan Başkan Uca'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

7. Olağan Genel Kurulda güven tazeleyen Eğitim Bir Sen Van Şube Başkanı Mehmet Ali Uca'ya hayırlı olsun ziyaretleri başladı.

7. Olağan Genel Kurulda güven tazeleyen Eğitim  Bir Sen Van Şube Başkanı Mehmet Ali Uca'ya hayırlı olsun ziyaretleri başladı. Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu, Fotoğrafçılar Derneği Başkanı Tayfun Çiftçi ve beraberindekilier  Eğitim Bir-Sen 7.Olağan Genel Kurulda tüm delegelerin oyunu alarak tekrar başkanlığa seçilen Mehmet Ali Uca'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette konuşan Tüketiciler Birliği Drneği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu " Şeffaf sendikacılık anlayışı ile Van'da herkesin takdirini toplayan Eğitim Bir- Sen Li Başkanı Mehmet Ali Uca'yı tebrik ediyoruz. Temsil ettiği sendikaya çok önemli hizmetler kattı. önümüzdeki süreçte de kendisine ve yönetim kuruluna üstün başarılar diliyoruz" dedi. Fotoğrafçılar Derneği Başkanı Tayfun Çiftçi ise" Hak ve hukuka ayrı bir önem vererek, tekrar güven tazaleyen Mehmet AliUca ve ekini kutlar, hayırlı olsun " ifadelerini kullandı. Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Uca, ziyaret heyetine teşekkür etti.  
7. Olağan Genel Kurulda güven tazeleyen Eğitim Bir Sen Van Şube Başkanı Mehmet Ali Uca'ya hayırlı olsun ziyaretleri başladı.

7. Olağan Genel Kurulda güven tazeleyen Eğitim  Bir Sen Van Şube Başkanı Mehmet Ali Uca'ya hayırlı olsun ziyaretleri başladı.


Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu, Fotoğrafçılar Derneği Başkanı Tayfun Çiftçi ve beraberindekilier  Eğitim Bir-Sen 7.Olağan Genel Kurulda tüm delegelerin oyunu alarak tekrar başkanlığa seçilen Mehmet Ali Uca'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.


Ziyarette konuşan Tüketiciler Birliği Drneği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu " Şeffaf sendikacılık anlayışı ile Van'da herkesin takdirini toplayan Eğitim Bir- Sen Li Başkanı Mehmet Ali Uca'yı tebrik ediyoruz. Temsil ettiği sendikaya çok önemli hizmetler kattı. önümüzdeki süreçte de kendisine ve yönetim kuruluna üstün başarılar diliyoruz" dedi.


Fotoğrafçılar Derneği Başkanı Tayfun Çiftçi ise" Hak ve hukuka ayrı bir önem vererek, tekrar güven tazaleyen Mehmet AliUca ve ekini kutlar, hayırlı olsun " ifadelerini kullandı.
Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Uca, ziyaret heyetine teşekkür etti.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber