İlia Özkan'dan yeni tekli; Hacel Obası

Kültür-Sanat 30.10.2023 - 15:14, Güncelleme: 30.10.2023 - 15:14
 

İlia Özkan'dan yeni tekli; Hacel Obası

İlia Özkan yeni projesi Hacel Obası ile çok iddiali!

  Dört şarkılık EP'si Yorma'nın ardından girdiği üretim sürecini tamamlayan İlia Özkan, çok sevilen Hacel Obası türküsünü yepyeni bir sound ile yeniden yorumladı.   Bağlamada Engin Arslan, gitarlarda Sunay Özgür, davulda Ediz Hafızoğlu, perküsyonda Abbas Karacan ve yaylılarda İstanbul Strings' in yer aldığı kayıtların düzenlemesi Sunay Özgür'e, mix ve mastering ise Mayki Murat Başaran'a ait.   İlia Özkan yeni teklisi Hacel Obası ile listeleri sallayacak!   Bu anonim türkünün klip çalışması ise Kartepe’de Hilmi Özer yönetmenliğinde gerçekleşti. İlia Özkan’ın klipteki kıyafetleri ise Satre'ye ait.   İlia Özkan ve Hacel Obası, Engin Arslan süpervizörlüğünde, Yelda Gürkan Music Production etiketiyle tüm dijital platformlarda.   İlia Özkan - Hacel Obası Söz ve Müzik: Anonim Düzenleme: Sunay Özgür Mix & Mastering: Mayki Murat Başaran Klip Yönetmeni: Hilmi Özer Yapım: Yelda Gürkan Music Production
İlia Özkan yeni projesi Hacel Obası ile çok iddiali!

 

Dört şarkılık EP'si Yorma'nın ardından girdiği üretim sürecini tamamlayan İlia Özkan, çok sevilen Hacel Obası türküsünü yepyeni bir sound ile yeniden yorumladı.

 

Bağlamada Engin Arslan, gitarlarda Sunay Özgür, davulda Ediz Hafızoğlu, perküsyonda Abbas Karacan ve yaylılarda İstanbul Strings' in yer aldığı kayıtların düzenlemesi Sunay Özgür'e, mix ve mastering ise Mayki Murat Başaran'a ait.

 

İlia Özkan yeni teklisi Hacel Obası ile listeleri sallayacak!

 

Bu anonim türkünün klip çalışması ise Kartepe’de Hilmi Özer yönetmenliğinde gerçekleşti. İlia Özkan’ın klipteki kıyafetleri ise Satre'ye ait.

 

İlia Özkan ve Hacel Obası, Engin Arslan süpervizörlüğünde, Yelda Gürkan Music Production etiketiyle tüm dijital platformlarda.

 

İlia Özkan - Hacel Obası

Söz ve Müzik: Anonim

Düzenleme: Sunay Özgür

Mix & Mastering: Mayki Murat Başaran

Klip Yönetmeni: Hilmi Özer

Yapım: Yelda Gürkan Music Production

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber