İlçe Başkanı Çiçek’ten Ramazan Bayramı Mesajı

Van Haber 09.04.2024 - 17:56, Güncelleme: 09.04.2024 - 17:56
 

İlçe Başkanı Çiçek’ten Ramazan Bayramı Mesajı

Yeniden Refah Partisi Bahçesaray İlçe Başakanı Aydın Çiçek, yayınladığı kutlama mesajı ile tüm herkesim Ramazan Bayramını Kutladı.

Yeniden Refah Partisi Bahçesaray İlçe Başkanı ve YRP 1. Sıra Meclis Üyesi Aydın Çiçek, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’in ardından sevgiyle, muhabbetle kucaklaşacağımız bir bayrama daha kavuştuk. Bayramlar, toplumda millet olma şuurunun şekillenerek kuvvetlendiği günlerdir. Bayramlar, gelip geçen sıradan günler olmaktan öte, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, barış, sevgi ve esenliğin toplumun her bölümüne yayıldığı önemli zamanlardır.  Yüce Allah’tan bizleri bir sonraki Ramazan ayına sağlıkla, esenlikle, huzurla kavuşturmasını diliyor, başta Bahçesaraylı hemşerilerim olmak üzere Türk-İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum” dedi. Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber- Yerel Haberler - Aydın çiçek
Yeniden Refah Partisi Bahçesaray İlçe Başakanı Aydın Çiçek, yayınladığı kutlama mesajı ile tüm herkesim Ramazan Bayramını Kutladı.

Yeniden Refah Partisi Bahçesaray İlçe Başkanı ve YRP 1. Sıra Meclis Üyesi Aydın Çiçek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’in ardından sevgiyle, muhabbetle kucaklaşacağımız bir bayrama daha kavuştuk. Bayramlar, toplumda millet olma şuurunun şekillenerek kuvvetlendiği günlerdir. Bayramlar, gelip geçen sıradan günler olmaktan öte, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, barış, sevgi ve esenliğin toplumun her bölümüne yayıldığı önemli zamanlardır. 

Yüce Allah’tan bizleri bir sonraki Ramazan ayına sağlıkla, esenlikle, huzurla kavuşturmasını diliyor, başta Bahçesaraylı hemşerilerim olmak üzere Türk-İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber- Yerel Haberler - Aydın çiçek

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber