İl Hakem Kurulu'nde Değişiklik

Spor 15.11.2023 - 20:38, Güncelleme: 15.11.2023 - 20:38
 

İl Hakem Kurulu'nde Değişiklik

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kuruluna bağlı olarak çalışan Van İl Hakem Kurulu değişti.

 Erol Akyürek ve sonrasında Erkan Odabaşı'ndan boşalan İl Hakem Kurulu Başkanlığına eski Klasman Hakemlerinden Halil Kurt atanırken, başkanın teklifi ve Merkez Hakem Kurulunun onayı ile yeni İl Hakem Kurulu üyeleri de belli oldu.   Buna göre Van İl Hakem Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu. 1-Halil KURT                       (Başkan) 2-Yusuf DEMİRKIRAN ( Başkan Vekili ) 3- İhsan Ekin          ( Hakem Atama Sorumlusu ) 4- Ercan Ulutaş   ( Gözlemci Atama Sorumlusu) 5- Hüseyin Esen  ( Raportör ve Antrenman Sorumlusu)   Yapılan görevlendirilmeler sonrası bir açıklama yapan Van İl Hakem Kurulu Başkanı Halil Kurt; "  Bilindiği üzere bir süredir devam eden Van İl Hakem Kurulu Başkanı ve üyelerinin belirlenmesi amacıyla MHK tarafından titiz bir çalışma yapılmaktaydı. Bu sadece Van için geçerli bir değişiklik değildi. Bir çok ili kapsayan süreçte en nihayetinde bu değişiklikler ve görevlendirilmeler yapıldı. Van için de görev bize tevdi edildi. Bu görevlendirme gelişi güzel yapılmıyor. Başta da belirttiğimiz sınav, mülakat aynı zamanda hakemlik ve gözlemcilik kariyeri ve benzeri gibi daha bir çok çalışmalar yapılarak en ince ayrıntıya kadar dikkat edilmektedir. Ez cümle biz kurulumuzla birlikte Van'da Hakem camiası için yeni ve temiz bir sayfa açmak istiyoruz. Başta Van olmak üzere, bölgesel ve ulusal anlamda hakem çıtamızı daha yukarılara taşımak için birlik ve beraberlik içerisinde camiamıza hizmet etmek istiyoruz. İnşallah 2023-2024 sezonunu gerek sporcularımız için gerekse hakemlerimiz için kazasız belasız sona erer. Ben tekrar bu önemli göreve bizi layık gören TFF Başkanı ve Merkez Hakem Kuruluna şükranlarımı arz ederim, dedi.    Haber Röportaj :Ercan Ulutaş
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kuruluna bağlı olarak çalışan Van İl Hakem Kurulu değişti.
 Erol Akyürek ve sonrasında Erkan Odabaşı'ndan boşalan İl Hakem Kurulu Başkanlığına eski Klasman Hakemlerinden Halil Kurt atanırken, başkanın teklifi ve Merkez Hakem Kurulunun onayı ile yeni İl Hakem Kurulu üyeleri de belli oldu.
 
Buna göre Van İl Hakem Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu.
1-Halil KURT                       (Başkan)
2-Yusuf DEMİRKIRAN ( Başkan Vekili )
3- İhsan Ekin          ( Hakem Atama Sorumlusu )
4- Ercan Ulutaş   ( Gözlemci Atama Sorumlusu)
5- Hüseyin Esen  ( Raportör ve Antrenman Sorumlusu)
 
Yapılan görevlendirilmeler sonrası bir açıklama yapan Van İl Hakem Kurulu Başkanı Halil Kurt; "  Bilindiği üzere bir süredir devam eden Van İl Hakem Kurulu Başkanı ve üyelerinin belirlenmesi amacıyla MHK tarafından titiz bir çalışma yapılmaktaydı. Bu sadece Van için geçerli bir değişiklik değildi. Bir çok ili kapsayan süreçte en nihayetinde bu değişiklikler ve görevlendirilmeler yapıldı. Van için de görev bize tevdi edildi. Bu görevlendirme gelişi güzel yapılmıyor. Başta da belirttiğimiz sınav, mülakat aynı zamanda hakemlik ve gözlemcilik kariyeri ve benzeri gibi daha bir çok çalışmalar yapılarak en ince ayrıntıya kadar dikkat edilmektedir. Ez cümle biz kurulumuzla birlikte Van'da Hakem camiası için yeni ve temiz bir sayfa açmak istiyoruz. Başta Van olmak üzere, bölgesel ve ulusal anlamda hakem çıtamızı daha yukarılara taşımak için birlik ve beraberlik içerisinde camiamıza hizmet etmek istiyoruz. İnşallah 2023-2024 sezonunu gerek sporcularımız için gerekse hakemlerimiz için kazasız belasız sona erer. Ben tekrar bu önemli göreve bizi layık gören TFF Başkanı ve Merkez Hakem Kuruluna şükranlarımı arz ederim, dedi. 
 
Haber Röportaj :Ercan Ulutaş
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber