İkinisan Şen Gençler haftayı üç puanla kapattı

Spor 20.01.2024 - 16:55, Güncelleme: 20.01.2024 - 16:55
 

İkinisan Şen Gençler haftayı üç puanla kapattı

TFF Kadınlar 3’ncü Liginde mücadele eden İkinisan Şengençler Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, deplasmanda karşılaştığı Muş Yağmur Spor’u 1-0 mağlup ederek, haftayı 3 puanla kapattı.

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3’ncü Lig 20’nci Grup’ta mücadele eden İkinisan Şengençler Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, yoluna doludizgin devam ediyor.Bu kapsamda deplasmanda Muş Yağmur Spor ile karşı karşıya gelen ve sahada önemli bir mücadele ortaya koyan Van temsilcisi, sahadan 1-0 galip ayrılan taraf oldu. Maçın ardından konuşan İkinisan Şengençler Kadın Futbol Kulübü teknik sorumlusu Kaya Oruç, “Galip geldiğimiz için çok mutluyum. Haftayı 3 puanla kapatmak önemli oldu. Öte yandan zorlu 90 dakikada güçlü rakibi karşısında güzel bir futbol ortaya koyan oyuncularımı kutluyorum” dedi. Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler
TFF Kadınlar 3’ncü Liginde mücadele eden İkinisan Şengençler Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, deplasmanda karşılaştığı Muş Yağmur Spor’u 1-0 mağlup ederek, haftayı 3 puanla kapattı.

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3’ncü Lig 20’nci Grup’ta mücadele eden İkinisan Şengençler Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, yoluna doludizgin devam ediyor.Bu kapsamda deplasmanda Muş Yağmur Spor ile karşı karşıya gelen ve sahada önemli bir mücadele ortaya koyan Van temsilcisi, sahadan 1-0 galip ayrılan taraf oldu.

Maçın ardından konuşan İkinisan Şengençler Kadın Futbol Kulübü teknik sorumlusu Kaya Oruç, “Galip geldiğimiz için çok mutluyum. Haftayı 3 puanla kapatmak önemli oldu. Öte yandan zorlu 90 dakikada güçlü rakibi karşısında güzel bir futbol ortaya koyan oyuncularımı kutluyorum” dedi.

Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber