Hüseyin Çelik Hemşehrileri ile Buluştu

Van Haber 14.08.2023 - 17:16, Güncelleme: 14.08.2023 - 17:16
 

Hüseyin Çelik Hemşehrileri ile Buluştu

AK Parti Eski Van Mikketvekili Prof. Dr. Hüstin Çelik "Şehir Buluşmaları" sohbetinde hemşehrileriyle buluştu. Hece Vakfı Başkanı aynı zamanda AK Parti eski Bakanlarından Prof Dr. Hüseyin Çelik, Ticaret ve Sanayi Odası (VAN TSO)'nun daveti üzerine " Şehir Buluşmaları" sohbetinde Van'a geldi.

AK Parti Eski Van Mikketvekili Prof. Dr. Hüstin Çelik "Şehir Buluşmaları"  sohbetinde hemşehrileriyle buluştu. Hece Vakfı Başkanı aynı zamanda AK Parti eski Bakanlarından Prof Dr. Hüseyin Çelik, Ticaret ve Sanayi Odası (VAN TSO)'nun daveti üzerine " Şehir Buluşmaları" sohbetinde Van'a geldi. VAN TSO'da 250 kiişinin katıldığı proğramda konuşan Çelik" toplumsal ahlak üzerinde konuşmasına başladı. Çelik konuşmasında" AK Parti'de 17 yıllık siyaset ve yöneticilk hayatımda Van'ı büyük şerefle temsil ettim. Elimden geldiğince hak ve hukuk yolunda ayrılmadım. Temzi bir toplumu ancak manevi değerlerimiz üzerinden başarabiliriz" dedi.   "SİYASETE YEMİNLİ DEĞİLİM" Toplantıya katılanlara şimdilik kendi işlerim üzerine yoğunlaştım. Tabi görev verilirse yaparım diyen eski Bakan Çelik" Ben Van'ı özellikle seviyorum. Sorumluluk aldığım tüm alanlarda hemşehrilerime en iyi hizmeti getirmek için çabaladım. Şimdi dedğil, ama önümüzdeki süreçte talep olursa tabiki yaparım" ifadelerine yer verdi. Sohbet soru cevap şeklinde devam etti. Çekilen aile ve hatıra fotoğrafı sonrasında proğram son buldu.
AK Parti Eski Van Mikketvekili Prof. Dr. Hüstin Çelik "Şehir Buluşmaları" sohbetinde hemşehrileriyle buluştu. Hece Vakfı Başkanı aynı zamanda AK Parti eski Bakanlarından Prof Dr. Hüseyin Çelik, Ticaret ve Sanayi Odası (VAN TSO)'nun daveti üzerine " Şehir Buluşmaları" sohbetinde Van'a geldi.


AK Parti Eski Van Mikketvekili Prof. Dr. Hüstin Çelik "Şehir Buluşmaları"  sohbetinde hemşehrileriyle buluştu.
Hece Vakfı Başkanı aynı zamanda AK Parti eski Bakanlarından Prof Dr. Hüseyin Çelik, Ticaret ve Sanayi Odası ( VAN TSO)'nun daveti üzerine " Şehir Buluşmaları" sohbetinde Van'a geldi.


VAN TSO'da 250 kiişinin katıldığı proğramda konuşan Çelik" toplumsal ahlak üzerinde konuşmasına başladı.
Çelik konuşmasında" AK Parti'de 17 yıllık siyaset ve yöneticilk hayatımda Van'ı büyük şerefle temsil ettim. Elimden geldiğince hak ve hukuk yolunda ayrılmadım. Temzi bir toplumu ancak manevi değerlerimiz üzerinden başarabiliriz" dedi.
 

"SİYASETE YEMİNLİ DEĞİLİM"
Toplantıya katılanlara şimdilik kendi işlerim üzerine yoğunlaştım. Tabi görev verilirse yaparım diyen eski Bakan Çelik" Ben Van'ı özellikle seviyorum. Sorumluluk aldığım tüm alanlarda hemşehrilerime en iyi hizmeti getirmek için çabaladım. Şimdi dedğil, ama önümüzdeki süreçte talep olursa tabiki yaparım" ifadelerine yer verdi.
Sohbet soru cevap şeklinde devam etti. Çekilen aile ve hatıra fotoğrafı sonrasında proğram son buldu.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber