Hedef Avrupa'da İstiklal Marşı

Spor 11.09.2023 - 13:41, Güncelleme: 11.09.2023 - 19:22
 

Hedef Avrupa'da İstiklal Marşı

Van'lı Boksörler Kocaeli ilinde yapılan Türkiye Boks Şampiyonasında Rakiplerine Ringleri dar ettiler.

2-10 Eylül tarihlerinde Kocaeli'de yapılan U22 Türkiye Şampiyonasında; Vanlı sporcularımdan 60 kg Evin Erginoğuz; Türkiye Şampiyonu, 70kg Yaren Düztaş; Türkiye Şampiyonu, 75kg Helin Çaça Türkiye ikinciliği,  +81 kg Şeyma Düztaş; Türkiye Şampiyonu, 51kg Bedirhan Ersayar Türkiye ikinciliği, 54 kg, Nihat Adıyan Türkiye üçüncüsü 60 kg Özkan Ozbay Türkiye üçüncüsü olarak tamamlamıştır.   Antrenör Ayhan Öz yaptığı açıklamada " Sporcularımı elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik ederim. Bu başarılar tesadüf olarak elde edilmiyor. Aylardır bu şampiyonaya hazırlanıyoruz ve gerçekten çok emek verdim ama başarılı olduk çok şükür. Biz çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Hedefimiz Kasım ayında Azerbaycan da yapılacak olan Avrupa boks şampiyonasında istiklal marşımızı okutmak. Bu başaraılarda emeği olan başta Gençlik ve Spor İl Müdürümüz olmak üzere destek olan ve dua eden herkese şükranlarımı sunarım, ifadelerini kullandı.         Haber Ropörtaj: Ercan Ulutaş
Van'lı Boksörler Kocaeli ilinde yapılan Türkiye Boks Şampiyonasında Rakiplerine Ringleri dar ettiler.

2-10 Eylül tarihlerinde Kocaeli'de yapılan U22 Türkiye Şampiyonasında; Vanlı sporcularımdan 60 kg Evin Erginoğuz; Türkiye Şampiyonu,

70kg Yaren Düztaş; Türkiye Şampiyonu, 75kg Helin Çaça Türkiye ikinciliği, 

+81 kg Şeyma Düztaş; Türkiye Şampiyonu,

51kg Bedirhan Ersayar Türkiye ikinciliği, 54 kg,

Nihat Adıyan Türkiye üçüncüsü 60 kg Özkan Ozbay Türkiye üçüncüsü olarak tamamlamıştır.

 

Antrenör Ayhan Öz yaptığı açıklamada " Sporcularımı elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik ederim. Bu başarılar tesadüf olarak elde edilmiyor. Aylardır bu şampiyonaya hazırlanıyoruz ve gerçekten çok emek verdim ama başarılı olduk çok şükür. Biz çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.


Hedefimiz Kasım ayında Azerbaycan da yapılacak olan Avrupa boks şampiyonasında istiklal marşımızı okutmak. Bu başaraılarda emeği olan başta Gençlik ve Spor İl Müdürümüz olmak üzere destek olan ve dua eden herkese şükranlarımı sunarım, ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Haber Ropörtaj: Ercan Ulutaş

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber