Hastane yönetiminden Güvenlik Amiri Selami Bile'ye teşekkür belgesi

Sağlık 30.07.2021 - 22:46, Güncelleme: 31.07.2021 - 00:38
 

Hastane yönetiminden Güvenlik Amiri Selami Bile'ye teşekkür belgesi

Van Bölge Eğitim ve Araştırma hastanesi Başhekimliği tarafından koronavirüs salgını ile mücadele ve aşı çalışmaları kapsamında özveri ve üstün gayretlerinden dolayı Güvenlik Personel Amiri Selami Bile ve Erdal Akman'a 'Teşekkür Belgesi' takdim edildi.

S.B.Ü Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Dr.Ahmet Şen,Kalite Destek Hizmetler Müdürü Ümit Kızılay,Hastane Müdürü Orhan Diler ve Hastane Baş Hemşiresi Necla Yeşilova tarafından, Covid-19 salgını sürecinde canları pahasıa yürüttükleri başarılı çalışmalar ile aşı ikna konusunda olağanüstü çalışmalar gösteren Hastane Güvenlik Amiri Selami Bile ve Erdal Akman'a Teşekkür Belgeleri takdim edirek ödüllendirildiler. Konuyla ilgili Yerelvanhaber Gazetesine konuşan Başhekim Yardımcısı Ahmet Şen"Korona virüse karşı bir yandan aşı çalışmaları bir yandan da uygulanan kısıtlamalar ve yapılan denetimlerle virüsün yayılımının önüne geçilmeye çalışılıyor. Yaşanan pandemi döneminin en çok çaba sarf eden kişilerin başında ise sağlık çalışanları geliyor. Sağlık çalışanları mesai mefhumu gözetmeksizin çalışırken, biz doktorlar da hastaları hayatta tutabilmek için çaba sarf ediyoruz. Bu anlamda hem kendi alanlarında hem de bu zorlu süreçte aşı ikna çalışmalarında etkin mücadele örneği gösteren arkadaşlarımıza yönetim adına teşekkür eder çalışma hayatlarında üstün başarılar diliyorum" dedi. Teşekkür belgelerini alarak mutlulukları gözlerinden okunan Güvenlik Amiri Bile" Yaklaşık olarak 2 yıldan bu yana çok zor şartlar altında hayatlarımızı sürdürüyoruz.Bizler sağlık çalışanları  olarak omuzlarımızda ayrı bir sorumluluk duygusu taşıyoruz. Koronavirüs sürecinde ailemizden çok hastanede mesai arkadaşlarımızla beraber cansiperane görevlerimizn başında olduk. Yükü ağır süreçlerden geçiyoruz. Salgın ilk baş gösterdiğinde daha hayatlarının baharında çalışma arkadaşlarımız vefat ettiler. bu buhranlı süreci atlatmak için Sağlık Bakanlığının dünyada eşi benzeri görülmemiş aşı çalışmaları dünyaya örnek oldu. Fakat vatandaşlarımız bu güzel ve anlamlı çalışmaya gerekli hassasiyeti göstermedi. Bu salgını atlatmanın tek yolu aşılanmaktır. Bizler bu düşünceyle çevremizdeki aşı olmamış insanları ikna ederek aşılarını olmaya gayret gösterdik. Çalışmalarımızı teşekkür belgesi vererek bizleri onure eden, hastanemiz idari kadrosuna teşekkür eder, bu süreçte hayatlarını haybeden başta mesai arkadaşlarım olmak üzere Allah'tan rahmet diliyorum" diyen Bile bu başarı benim değil arkadaşlarımın başarısıdır" ifadelerini kullandı.
Van Bölge Eğitim ve Araştırma hastanesi Başhekimliği tarafından koronavirüs salgını ile mücadele ve aşı çalışmaları kapsamında özveri ve üstün gayretlerinden dolayı Güvenlik Personel Amiri Selami Bile ve Erdal Akman'a 'Teşekkür Belgesi' takdim edildi.

S.B.Ü Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Dr.Ahmet Şen,Kalite Destek Hizmetler Müdürü Ümit Kızılay,Hastane Müdürü Orhan Diler ve Hastane Baş Hemşiresi Necla Yeşilova tarafından, Covid-19 salgını sürecinde canları pahasıa yürüttükleri başarılı çalışmalar ile aşı ikna konusunda olağanüstü çalışmalar gösteren Hastane Güvenlik Amiri Selami Bile ve Erdal Akman'a Teşekkür Belgeleri takdim edirek ödüllendirildiler.
Konuyla ilgili Yerelvanhaber Gazetesine konuşan Başhekim Yardımcısı Ahmet Şen"Korona virüse karşı bir yandan aşı çalışmaları bir yandan da uygulanan kısıtlamalar ve yapılan denetimlerle virüsün yayılımının önüne geçilmeye çalışılıyor. Yaşanan pandemi döneminin en çok çaba sarf eden kişilerin başında ise sağlık çalışanları geliyor. Sağlık çalışanları mesai mefhumu gözetmeksizin çalışırken, biz doktorlar da hastaları hayatta tutabilmek için çaba sarf ediyoruz. Bu anlamda hem kendi alanlarında hem de bu zorlu süreçte aşı ikna çalışmalarında etkin mücadele örneği gösteren arkadaşlarımıza yönetim adına teşekkür eder çalışma hayatlarında üstün başarılar diliyorum" dedi.


Teşekkür belgelerini alarak mutlulukları gözlerinden okunan Güvenlik Amiri Bile" Yaklaşık olarak 2 yıldan bu yana çok zor şartlar altında hayatlarımızı sürdürüyoruz.Bizler sağlık çalışanları  olarak omuzlarımızda ayrı bir sorumluluk duygusu taşıyoruz. Koronavirüs sürecinde ailemizden çok hastanede mesai arkadaşlarımızla beraber cansiperane görevlerimizn başında olduk. Yükü ağır süreçlerden geçiyoruz. Salgın ilk baş gösterdiğinde daha hayatlarının baharında çalışma arkadaşlarımız vefat ettiler. bu buhranlı süreci atlatmak için Sağlık Bakanlığının dünyada eşi benzeri görülmemiş aşı çalışmaları dünyaya örnek oldu. Fakat vatandaşlarımız bu güzel ve anlamlı çalışmaya gerekli hassasiyeti göstermedi. Bu salgını atlatmanın tek yolu aşılanmaktır. Bizler bu düşünceyle çevremizdeki aşı olmamış insanları ikna ederek aşılarını olmaya gayret gösterdik. Çalışmalarımızı teşekkür belgesi vererek bizleri onure eden, hastanemiz idari kadrosuna teşekkür eder, bu süreçte hayatlarını haybeden başta mesai arkadaşlarım olmak üzere Allah'tan rahmet diliyorum" diyen Bile bu başarı benim değil arkadaşlarımın başarısıdır" ifadelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber