Hamas Lideri Heniye Konuştu: Mücahitlerimiz Direniş Efsanesi Oldular

Gündem 02.01.2024 - 22:40, Güncelleme: 02.01.2024 - 22:40
 

Hamas Lideri Heniye Konuştu: Mücahitlerimiz Direniş Efsanesi Oldular

İsrail gizli ajanı Mossad Lübnan’da Hamas saldırısı sonrası İsmail Heniye net konuştu.

Soykırımcı İsrail’in vahşeti altında büyük direniş örneğini ortaya koyan Hamas’ın El Kassam Tugayı’na bağlı mücahitler, Siyonistleri dünyaya rezil etti. Hava harekatıyla Gazze’yi harabeye çeviren terör devleti İsrail, kara harekatında adeta çamura saplandı. Kaybolan imajını yenilemek isteyen İsrail, Lübnan’ın Başkenti Beyrut’ta iha’larla düzenlediği saldırıda Kaasam Tugayı’nın kurucusu Salih El Aruri’yi öldürdü. Bu suikast sonrası Kamas lideri İsmail Heniye yaptığı Konuşması’nda meydan okudu. Heniye konuşmasında: “Direniş, tüm yok etme ve esir askerlerini geri alma çabalarına rağmen düşman hedeflerini birbiri ardına vurmaya devam ediyor Direnişimiz, liderleri ve adamları iyi, düşman yenilgiye uğratılmak üzere ve zafere sadece bir saat kaldı Düşmanın esirleri direniş koşulları dışında serbest bırakılmayacak Direnişçiler, işgal tanklarını ve tankerlerini kömürleşmiş tabutlara dönüştürerek, dünyanın gözü önünde metanet ve direniş efsanesi haline geldiler. Direniş liderlerimizin durumu iyi ve sahada tam yetenekle görevlerini yerine getiriyorlar Halkımızın kararlılığını gösteren görüntüler, düşmanın sahadaki korkaklığını ve yalanlarını ortaya koydu” dedi. Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler
İsrail gizli ajanı Mossad Lübnan’da Hamas saldırısı sonrası İsmail Heniye net konuştu.

Soykırımcı İsrail’in vahşeti altında büyük direniş örneğini ortaya koyan Hamas’ın El Kassam Tugayı’na bağlı mücahitler, Siyonistleri dünyaya rezil etti. Hava harekatıyla Gazze’yi harabeye çeviren terör devleti İsrail, kara harekatında adeta çamura saplandı.

Kaybolan imajını yenilemek isteyen İsrail, Lübnan’ın Başkenti Beyrut’ta iha’larla düzenlediği saldırıda Kaasam Tugayı’nın kurucusu Salih El Aruri’yi öldürdü.

Bu suikast sonrası Kamas lideri İsmail Heniye yaptığı Konuşması’nda meydan okudu.

Heniye konuşmasında: “Direniş, tüm yok etme ve esir askerlerini geri alma çabalarına rağmen düşman hedeflerini birbiri ardına vurmaya devam ediyor Direnişimiz, liderleri ve adamları iyi, düşman yenilgiye uğratılmak üzere ve zafere sadece bir saat kaldı Düşmanın esirleri direniş koşulları dışında serbest bırakılmayacak Direnişçiler, işgal tanklarını ve tankerlerini kömürleşmiş tabutlara dönüştürerek, dünyanın gözü önünde metanet ve direniş efsanesi haline geldiler. Direniş liderlerimizin durumu iyi ve sahada tam yetenekle görevlerini yerine getiriyorlar Halkımızın kararlılığını gösteren görüntüler, düşmanın sahadaki korkaklığını ve yalanlarını ortaya koydu” dedi.

Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber