Halkın Adamı Karakaş’a Ziyaretçi Yağmuru

Van Haber 23.03.2024 - 21:34, Güncelleme: 23.03.2024 - 21:34
 

Halkın Adamı Karakaş’a Ziyaretçi Yağmuru

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği ani kalp krizi ile sevenlerini üzen Abdulkerim Karakaş, yavaş, yavaş sağlığına kavuşuyor.

Tüketiciler Birliği Van Şubesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Birim Başkanı Abdulkerim Karakaş, kısa bir süre önce geçirdiği ani kalp krizinden sonra sevenlerine sevindirici haber geldi. Geçirdiği kalp krizinden sonra Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Karakaş, yoğun bakım sürecini atlatarak, hastane servisinden tedavisine devam edilmişti. Hastalığının ilk sürecinden bu yana on binlerce kişinin duasını alan Tüketiciler Birliği Van Şubesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Birim Başkanı Abdulkerim Karakaş, yoğun bir şekilde de ziyaretçi akınına uğradı. Ziyaretçi ve sevenlerinin arasında ilk günden taburcu sürecine kadar AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas ve HÜDA PAR Tuşba Belediye Başkan Adayı Faruk Tasan Karakaş’ı yalnız bırakmayan isimler arasında dikkat çekti. Gönüllülük esasıyla toplumda yaptığı yardımlarla garibanların ağabeyi olarak tanınan Abdulkerim Karakaş’a Yerelvanhaber ailesi olarak, Allah’tan hayırlı şifalar diler, hayatında sağlık ve mutluluklar diliyoruz. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
Geçtiğimiz günlerde geçirdiği ani kalp krizi ile sevenlerini üzen Abdulkerim Karakaş, yavaş, yavaş sağlığına kavuşuyor.

Tüketiciler Birliği Van Şubesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Birim Başkanı Abdulkerim Karakaş, kısa bir süre önce geçirdiği ani kalp krizinden sonra sevenlerine sevindirici haber geldi.

Geçirdiği kalp krizinden sonra Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Karakaş, yoğun bakım sürecini atlatarak, hastane servisinden tedavisine devam edilmişti.

Hastalığının ilk sürecinden bu yana on binlerce kişinin duasını alan Tüketiciler Birliği Van Şubesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Birim Başkanı Abdulkerim Karakaş, yoğun bir şekilde de ziyaretçi akınına uğradı.

Ziyaretçi ve sevenlerinin arasında ilk günden taburcu sürecine kadar AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas ve HÜDA PAR Tuşba Belediye Başkan Adayı Faruk Tasan Karakaş’ı yalnız bırakmayan isimler arasında dikkat çekti.

Gönüllülük esasıyla toplumda yaptığı yardımlarla garibanların ağabeyi olarak tanınan Abdulkerim Karakaş’a Yerelvanhaber ailesi olarak, Allah’tan hayırlı şifalar diler, hayatında sağlık ve mutluluklar diliyoruz.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber