Vanspor FK Başkanı Erol Temel: “Birlik Olursak Daha Güçlüyüz”

Siyaset 16.01.2026 - 13:21, Güncelleme: 16.01.2026 - 13:21
 

Vanspor FK Başkanı Erol Temel: “Birlik Olursak Daha Güçlüyüz”

Vanspor FK Başkanı Erol Temel, 11 Ocak 2026 tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü kongrenin ardından camiaya birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Vanspor FK Başkanı Erol Temel, 11 Ocak 2026 tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü kongrenin ardından camiaya birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.   Kongrenin büyük bir katılım ve şölen havasında geçtiğini belirten Temel, yakından ve uzaktan katılım sağlayan tüm haziruna teşekkür etti.    Kongrenin Vanspor camiası adına hayırlı olmasını dileyen Temel, önümüzdeki üç yıllık sürece hazır, planlı ve kararlı bir yönetim anlayışıyla yeniden yola çıktıklarını ifade etti.   Başkan Temel açıklamasında, Vanspor’un hak ettiği başarılara ulaşabilmesi için Van’ın tüm bileşenleriyle omuz omuza verilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Küskünlükler ve dargınlıklar bir kenara bırakılmalı. Ortak paydamız Van, asıl amacımız ise Vanspor’un başarısı olmalıdır” dedi.   Birlik ve beraberliğin altını çizen Temel, “Bizler omuz omuza verdiğimizde daha güçlüyüz. Gelin birlik olalım, bir olalım ve daha güçlü bir Vanspor için yan yana duralım” ifadelerini kullandı. Vanhaberleri - Van Haber  - Yerel Van Haber  - Yerel haberler
Vanspor FK Başkanı Erol Temel, 11 Ocak 2026 tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü kongrenin ardından camiaya birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.
Vanspor FK Başkanı Erol Temel, 11 Ocak 2026 tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü kongrenin ardından camiaya birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.
 
Kongrenin büyük bir katılım ve şölen havasında geçtiğini belirten Temel, yakından ve uzaktan katılım sağlayan tüm haziruna teşekkür etti.
 
 Kongrenin Vanspor camiası adına hayırlı olmasını dileyen Temel, önümüzdeki üç yıllık sürece hazır, planlı ve kararlı bir yönetim anlayışıyla yeniden yola çıktıklarını ifade etti.
 
Başkan Temel açıklamasında, Vanspor’un hak ettiği başarılara ulaşabilmesi için Van’ın tüm bileşenleriyle omuz omuza verilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Küskünlükler ve dargınlıklar bir kenara bırakılmalı. Ortak paydamız Van, asıl amacımız ise Vanspor’un başarısı olmalıdır” dedi.
 
Birlik ve beraberliğin altını çizen Temel, “Bizler omuz omuza verdiğimizde daha güçlüyüz. Gelin birlik olalım, bir olalım ve daha güçlü bir Vanspor için yan yana duralım” ifadelerini kullandı.
Vanhaberleri - Van Haber  - Yerel Van Haber  - Yerel haberler
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber