Van’daki Türk Gençliği Şöleni’nde Dikkat Çeken Görüntüler

Gündem 26.10.2026 - 17:06, Güncelleme: 26.10.2026 - 17:06
 

Van’daki Türk Gençliği Şöleni’nde Dikkat Çeken Görüntüler

Ülkü Ocakları Van İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Türk Gençliği Şöleni, gençleri ve teşkilat mensuplarını bir araya getirdi. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın katıldığı programda, Yıldırım’a Vanspor forması hediye edilmesi dikkat çeken anlar arasında yer aldı.

Ülkü Ocakları Van İl Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirilen şölene, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım,Van il Ocak başkanı Ahmet Oğuzyer, MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp, iş insanı Servet Yenitürk, İş insanı Murat Tokat,Bengü Türk TV ve Türkgün Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Varol ile Türk Büro-Sen Van Şube Başkanı Ömer Özgüven de katıldı. Program kapsamında gençler ve teşkilat mensupları bir araya gelirken, çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Şölende yaşanan coşku ve katılımcıların buluşması dikkat çekti. Etkinliğe ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım, Van’da gençlerle ve ülküdaşlarıyla buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türk gençliğinin coşkusuna, inancına ve vatan sevgisine vurgu yapan Yıldırım, programdan görüntüleri de takipçileriyle paylaştı. Şölende Vanspor detayı Programın öne çıkan anlarından biri ise Ahmet Yiğit Yıldırım’a Vanspor forması hediye edilmesi oldu. Vanspor forması takdimi, etkinliğin dikkat çeken görüntüleri arasında yer aldı. Van’da düzenlenen Türk Gençliği Şöleni, katılımcıların buluşması ve programdan paylaşılan görüntülerle gündeme geldi.   Haber : Ercan Ulutaş
Ülkü Ocakları Van İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Türk Gençliği Şöleni, gençleri ve teşkilat mensuplarını bir araya getirdi. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın katıldığı programda, Yıldırım’a Vanspor forması hediye edilmesi dikkat çeken anlar arasında yer aldı.

Ülkü Ocakları Van İl Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirilen şölene, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım,Van il Ocak başkanı Ahmet Oğuzyer, MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp, iş insanı Servet Yenitürk, İş insanı Murat Tokat,Bengü Türk TV ve Türkgün Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Varol ile Türk Büro-Sen Van Şube Başkanı Ömer Özgüven de katıldı.

Program kapsamında gençler ve teşkilat mensupları bir araya gelirken, çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Şölende yaşanan coşku ve katılımcıların buluşması dikkat çekti.

Etkinliğe ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım, Van’da gençlerle ve ülküdaşlarıyla buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türk gençliğinin coşkusuna, inancına ve vatan sevgisine vurgu yapan Yıldırım, programdan görüntüleri de takipçileriyle paylaştı.

Şölende Vanspor detayı

Programın öne çıkan anlarından biri ise Ahmet Yiğit Yıldırım’a Vanspor forması hediye edilmesi oldu. Vanspor forması takdimi, etkinliğin dikkat çeken görüntüleri arasında yer aldı.

Van’da düzenlenen Türk Gençliği Şöleni, katılımcıların buluşması ve programdan paylaşılan görüntülerle gündeme geldi.

 

Haber : Ercan Ulutaş

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber