NECDET TAKVA MAZBATASINI ALDI: VAN TSO’DA YENİ DÖNEM RESMEN BAŞLADI

Siyaset 07.11.2026 - 13:47, Güncelleme: 07.11.2026 - 13:47
 

NECDET TAKVA MAZBATASINI ALDI: VAN TSO’DA YENİ DÖNEM RESMEN BAŞLADI

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına dördüncü kez seçilen Necdet Takva, mazbatasını alarak yeni dönemdeki görevine resmen başladı.

  Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına dördüncü kez seçilen Necdet Takva, mazbatasını alarak yeni dönemdeki görevine resmen başladı.   24 Ekim 2026 tarihinde gerçekleştirilen Van TSO organ seçimlerinde üyelerin desteğini alarak yeniden başkanlığa seçilen Necdet Takva, mazbatasını oda genel sekreteri Cengiz Aras ile yönetim kurulu üyeleri Turgay Atacan,Hakan Şevgin ve Turan Avcı'nın eşliğinde teslim aldı.   Mazbatasını aldıktan sonra  değerlendirmelerde bulunan Takva, üyelerin güveni ve desteğiyle yeniden bu göreve layık görülmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine destek veren tüm oda üyelerine teşekkür etti.   Yeni dönemin kendileri açısından önemli bir sorumluluk taşıdığını belirten Takva, mazbatayı yalnızca bir görevlendirme belgesi olarak değil, Van'a ve iş dünyasına hizmet etme sorumluluğunun bir emaneti olarak gördüğünü ifade etti.   Esnaf, tüccar, sanayici ve girişimcilerin talep ve beklentilerinin öncelikleri arasında yer aldığını vurgulayan Takva, üyelerin sorunlarına çözüm üretmek, ticari hayatın önündeki engelleri kaldırmak ve oda hizmetlerini daha ileriye taşımak için çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.   Yönetim kurulu, meclis ve meslek komiteleriyle ortak akıl ve istişare anlayışı içerisinde hareket edeceklerini belirten Takva, Van'ın ekonomik potansiyelini güçlendirmek, üretim ve istihdamı artırmak, ticaretin gelişmesine katkı sunmak amacıyla kamu kurumları ve ilgili paydaşlarla iş birliğini sürdüreceklerini bildirdi.   Mazbatasını alan Takva'nın yeni dönemde Van iş dünyasının beklentileri doğrultusunda yürüteceği çalışmaların, kentin ekonomik gelişimine katkı sunması hedefleniyor.
Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına dördüncü kez seçilen Necdet Takva, mazbatasını alarak yeni dönemdeki görevine resmen başladı.
 
Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına dördüncü kez seçilen Necdet Takva, mazbatasını alarak yeni dönemdeki görevine resmen başladı.
 
24 Ekim 2026 tarihinde gerçekleştirilen Van TSO organ seçimlerinde üyelerin desteğini alarak yeniden başkanlığa seçilen Necdet Takva, mazbatasını oda genel sekreteri Cengiz Aras ile yönetim kurulu üyeleri Turgay Atacan,Hakan Şevgin ve Turan Avcı'nın eşliğinde teslim aldı.
 
Mazbatasını aldıktan sonra
 değerlendirmelerde bulunan Takva, üyelerin güveni ve desteğiyle yeniden bu göreve layık görülmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine destek veren tüm oda üyelerine teşekkür etti.
 
Yeni dönemin kendileri açısından önemli bir sorumluluk taşıdığını belirten Takva, mazbatayı yalnızca bir görevlendirme belgesi olarak değil, Van'a ve iş dünyasına hizmet etme sorumluluğunun bir emaneti olarak gördüğünü ifade etti.
 
Esnaf, tüccar, sanayici ve girişimcilerin talep ve beklentilerinin öncelikleri arasında yer aldığını vurgulayan Takva, üyelerin sorunlarına çözüm üretmek, ticari hayatın önündeki engelleri kaldırmak ve oda hizmetlerini daha ileriye taşımak için çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.
 
Yönetim kurulu, meclis ve meslek komiteleriyle ortak akıl ve istişare anlayışı içerisinde hareket edeceklerini belirten Takva, Van'ın ekonomik potansiyelini güçlendirmek, üretim ve istihdamı artırmak, ticaretin gelişmesine katkı sunmak amacıyla kamu kurumları ve ilgili paydaşlarla iş birliğini sürdüreceklerini bildirdi.
 
Mazbatasını alan Takva'nın yeni dönemde Van iş dünyasının beklentileri doğrultusunda yürüteceği çalışmaların, kentin ekonomik gelişimine katkı sunması hedefleniyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber