MHP Van İl Başkanı Güngöralp’tan Şoförler odasına ziyaret

Van Haber 13.04.2026 - 15:01, Güncelleme: 13.04.2026 - 15:01
 

MHP Van İl Başkanı Güngöralp’tan Şoförler odasına ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van İl Başkanı Salih Güngöralp, Van Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Faruk Alpaslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van İl Başkanı Salih Güngöralp, Van Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Faruk Alpaslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.    Ziyaret sırasında ulaşım sektörü başta olmak üzere, Van’daki şoför esnafının mevcut durumu, karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri üzerine kapsamlı bir görüş alışverişi yapıldı. İl Başkanı Güngöralp, esnafın toplumun temel taşlarından biri olduğunu vurgulayarak, şoför esnafının her zaman desteklenmesi gerektiğini ifade etti.   Güngöralp konuşmasında, “Esnafımız, milletimizin bel kemiğidir. Şoför esnafımız da günün her saatinde halkımıza hizmet ederek önemli bir görevi yerine getiriyor. Bu anlamda üzerimize düşen her konuda destek vermeye hazırız” dedi. Yeni görevinden dolayı Faruk Alpaslan’ı tebrik eden Güngöralp, birlik ve beraberlik içerisinde Van için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Faruk Alpaslan ise, nazik ziyaretlerinden dolayı MHP İl Başkanı Güngöralp, ve ekibine teşekkür ederek, “Esnafımızın sorunlarını çözmek ve daha iyi şartlarda hizmet verebilmelerini sağlamak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu süreçte tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği içinde olacağız” şeklinde konuştu. Vanhaberleri  - Van haber  - Yerel Van Haber  - Yerel haberler 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van İl Başkanı Salih Güngöralp, Van Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Faruk Alpaslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van İl Başkanı Salih Güngöralp, Van Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Faruk Alpaslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

 

Ziyaret sırasında ulaşım sektörü başta olmak üzere, Van’daki şoför esnafının mevcut durumu, karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri üzerine kapsamlı bir görüş alışverişi yapıldı. İl Başkanı Güngöralp, esnafın toplumun temel taşlarından biri olduğunu vurgulayarak, şoför esnafının her zaman desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

 

Güngöralp konuşmasında, “Esnafımız, milletimizin bel kemiğidir. Şoför esnafımız da günün her saatinde halkımıza hizmet ederek önemli bir görevi yerine getiriyor. Bu anlamda üzerimize düşen her konuda destek vermeye hazırız” dedi. Yeni görevinden dolayı Faruk Alpaslan’ı tebrik eden Güngöralp, birlik ve beraberlik içerisinde Van için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Faruk Alpaslan ise, nazik ziyaretlerinden dolayı MHP İl Başkanı Güngöralp, ve ekibine teşekkür ederek, “Esnafımızın sorunlarını çözmek ve daha iyi şartlarda hizmet verebilmelerini sağlamak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu süreçte tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği içinde olacağız” şeklinde konuştu.

Vanhaberleri  - Van haber  - Yerel Van Haber  - Yerel haberler 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.