GÖRENDAĞLI AİLESİNİN TAZİYE TEŞEKKÜR MESAJI

Gündem 04.12.2023 - 13:45, Güncelleme: 04.12.2023 - 13:45
 

GÖRENDAĞLI AİLESİNİN TAZİYE TEŞEKKÜR MESAJI

Van'ın Çatak ilçesi'nin saygın kanaat önderlerinden iş insanı ,Abdulğaffar GÖRENDAĞLI'nın oğulları Sahip,Tevfik Görendağlı vefatı nedeniyle cenazeye katılan başsağlığı dileklerini ileten ve taziyede acılarını paylaşanlara teşekkür etti.

  Aile büyüğümüzü kaybetmesinin derin üzüntüsünü yaşayan iş insanı Van Nilss ve Mirava Otellleri Yönetim kurulu başkanı Sahip ,Tevfik Görendağlı, toplumun tüm kesimlerinden aldığı taziye dileklerinin, acılarını bir nebze olsun hafiflettiğini ifade etti.   Oğulları Sahip Tevfik Görendağlı, yayımladığı bir mesajla acılarını paylaşanlara teşekkürini ileterek..   “Ailemizin yeri doldurulamayacak büyüğü Muhterem   merhum babamız, Abdulğaffar GÖRENDAĞLI; Hakk’ın rahmetine kavuşması münasebetiyle; uzaktan yakından cenaze merasimimize bizzat iştirak eden ve gerekse taziyemize gelerek veya telefonla arayarak bizleri bu acı günümüzde yalnız bırakmayan, mesaj gönderen, telefonla başsağlığı dileyen, Sosyal medya aracılığı ile mesajını ileten, acımızı paylaşan, dualarını esirgemeyen Devletimiz erkanına, Kamu Kurum müdürlerimize, tüm akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, hemşerilerimize, gönüldaşlarımıza, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcilerine, basın mensuplarına, tüm  Şırnak,Siirt Hakkari Van ve Çatak halkına, Botan Aşireti ailesine hemşerilerime şahsım ve Görendağlı ailemiz adına teşekkürü borç biliyor ve herkesin haklarını helal etmelerini istiyorum. Cümle geçmişlerimize Rabbimden rahmet, herkese sağlık ve afiyet diliyorum. Ailem ve şahsım adına tekrar teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.   GÖRENDAĞLI AİLESİ ADINA   SAHİP, TEVFİK GÖRENDAĞLI   Van haber yerelvanhaber Van haberleri yerel haberler 
Van'ın Çatak ilçesi'nin saygın kanaat önderlerinden iş insanı ,Abdulğaffar GÖRENDAĞLI'nın oğulları Sahip,Tevfik Görendağlı vefatı nedeniyle cenazeye katılan başsağlığı dileklerini ileten ve taziyede acılarını paylaşanlara teşekkür etti.
 
Aile büyüğümüzü kaybetmesinin derin üzüntüsünü yaşayan iş insanı Van Nilss ve Mirava Otellleri Yönetim kurulu başkanı Sahip ,Tevfik Görendağlı, toplumun tüm kesimlerinden aldığı taziye dileklerinin, acılarını bir nebze olsun hafiflettiğini ifade etti.
 
Oğulları Sahip Tevfik Görendağlı, yayımladığı bir mesajla acılarını paylaşanlara teşekkürini ileterek..
 
“Ailemizin yeri doldurulamayacak büyüğü Muhterem   merhum babamız,
Abdulğaffar GÖRENDAĞLI;
Hakk’ın rahmetine kavuşması münasebetiyle; uzaktan yakından cenaze merasimimize bizzat iştirak eden ve gerekse taziyemize gelerek veya telefonla arayarak bizleri bu acı günümüzde yalnız bırakmayan, mesaj gönderen, telefonla başsağlığı dileyen, Sosyal medya aracılığı ile mesajını ileten, acımızı paylaşan, dualarını esirgemeyen Devletimiz erkanına, Kamu Kurum müdürlerimize, tüm akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, hemşerilerimize, gönüldaşlarımıza, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcilerine, basın mensuplarına, tüm  Şırnak,Siirt Hakkari Van ve Çatak halkına, Botan Aşireti ailesine hemşerilerime şahsım ve Görendağlı ailemiz adına teşekkürü borç biliyor ve herkesin haklarını helal etmelerini istiyorum. Cümle geçmişlerimize Rabbimden rahmet, herkese sağlık ve afiyet diliyorum. Ailem ve şahsım adına tekrar teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.
 
GÖRENDAĞLI AİLESİ ADINA
 
SAHİP, TEVFİK GÖRENDAĞLI
 
Van haber yerelvanhaber Van haberleri yerel haberler 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber