Gönül Nağmesi Sıcak Ellerde

Gündem 09.09.2023 - 10:41, Güncelleme: 09.09.2023 - 10:41
 

Gönül Nağmesi Sıcak Ellerde

Her geçen gün okuyucu sayısını artıran Gönül Nağmesi adlı şiir kitabı Milli Eğitim Bakanı'na taktim edildi.

Gazeteci Yazar Şair Ercan Ulutaş'ın kaleme aldığı Gönül Nağmesi adlı şiir ve deneme kitabı her gün yeni bir okuyucusuyla buluşuyor. Bir dizi programlar için Van'a gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin AK Parti Van İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Burada "Gönül Nağmesi adlı şiir kitabını Bakan Tekin'e taktım eden Gazeteci Yazar Şair Ercan Ulutaş gazetemize konuştu.   "Büyük emekler neticesinde ilk eserim Gönül Nağmesi adlı şiir ve deneme kitabıma yoğun ilgi gösteriliyor. İlimize teşrif eden tüm Bakanlarımıza eserimizi hediye ediyoruz. Artık bu durum geleneksel hale geldi. Misafirlerimiz artık kendileri "Gönül Nağmesi'ni bizde istiyoruz" diyorlar. Buda bizi oldukça memnun ediyor.  Bu güzel eserimi takdim ederken, fotoğraf çekimi konusunda birbirleriyle yarışıyorlar. Son derece yoğun ilgi görüyoruz. Gönül Nağmesi artık ilimize marka değeri oldu. Mutluyuz ve gururluyuz" dedi. Haber /Muhammed Emir Uğurlu
Her geçen gün okuyucu sayısını artıran Gönül Nağmesi adlı şiir kitabı Milli Eğitim Bakanı'na taktim edildi.

Gazeteci Yazar Şair Ercan Ulutaş'ın kaleme aldığı Gönül Nağmesi adlı şiir ve deneme kitabı her gün yeni bir okuyucusuyla buluşuyor.

Bir dizi programlar için Van'a gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin AK Parti Van İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Burada " Gönül Nağmesi adlı şiir kitabını Bakan Tekin'e taktım eden Gazeteci Yazar Şair Ercan Ulutaş gazetemize konuştu.

 

"Büyük emekler neticesinde ilk eserim Gönül Nağmesi adlı şiir ve deneme kitabıma yoğun ilgi gösteriliyor. İlimize teşrif eden tüm Bakanlarımıza eserimizi hediye ediyoruz. Artık bu durum geleneksel hale geldi. Misafirlerimiz artık kendileri "Gönül Nağmesi'ni bizde istiyoruz" diyorlar. Buda bizi oldukça memnun ediyor. 
Bu güzel eserimi takdim ederken, fotoğraf çekimi konusunda birbirleriyle yarışıyorlar. Son derece yoğun ilgi görüyoruz. Gönül Nağmesi artık ilimize marka değeri oldu. Mutluyuz ve gururluyuz" dedi.

Haber /Muhammed Emir Uğurlu

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber