Gevaş'ta Piknik Severlere Müjde!

Gündem 09.06.2023 - 21:25, Güncelleme: 09.06.2023 - 21:25
 

Gevaş'ta Piknik Severlere Müjde!

Van'ın önemli turizm ilçelerinde olan Gevaş'ta Özgür Camping hizmete açıldı.

Van'ın önemli turizm ilçelerinde olan Gevaş'ta Özgür Camping hizmete açıldı. Gevaş Kızılay Kmapı yanında yeni hizmete açılan Özgür Camping, doğa harikasıyla piknik severleri adeta büyülüyor. Vangölü sahiline sfır noktada aynı zamanda yeşilliği ve ormanlık alanıyla kapılarını piknik severlere açan Özgür Camping'te tüm bütçeye uygun olarak tasarlandı. Aile piknik yeri, çadır kamp kurma, kiralık çadır, ve nezih  koyteynerlerden oluşan yeni işletme kalabalık programlar için yemek hizmetide mevcuttur. Vanlı İş İnsanı Faruk Ayaz tarafından hizmete açılan yeni işletmede yoğun misafirlerin olması gözden kaçmadı.  
Van'ın önemli turizm ilçelerinde olan Gevaş'ta Özgür Camping hizmete açıldı.

Van'ın önemli turizm ilçelerinde olan Gevaş'ta Özgür Camping hizmete açıldı.


Gevaş Kızılay Kmapı yanında yeni hizmete açılan Özgür Camping, doğa harikasıyla piknik severleri adeta büyülüyor. Vangölü sahiline sfır noktada aynı zamanda yeşilliği ve ormanlık alanıyla kapılarını piknik severlere açan Özgür Camping'te tüm bütçeye uygun olarak tasarlandı.


Aile piknik yeri, çadır kamp kurma, kiralık çadır, ve nezih  koyteynerlerden oluşan yeni işletme kalabalık programlar için yemek hizmetide mevcuttur.


Vanlı İş İnsanı Faruk Ayaz tarafından hizmete açılan yeni işletmede yoğun misafirlerin olması gözden kaçmadı.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber