Gevaş Halkı Mustafa Sadıksoy’u Bağrına Bastı

Van Haber 17.11.2023 - 16:13, Güncelleme: 17.11.2023 - 16:13
 

Gevaş Halkı Mustafa Sadıksoy’u Bağrına Bastı

Yeniden Refah Partisi Gevaş Belediye Başkan aday adayı Mustafa Sadıksoy, ilk saha çalışmasını gerçekleştirdi.

31 Mart 2024’te gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Van’ın şirin ilçelerinden Gevaş’a Yeniden Refah Partisi’nden Belediye Başkan adayı adayı Mustafa Sadıksoy, ilçe esnafı tarafından yoğun sevgiyle karşılandı. İlk saha çalışmasında Gevaş esnafını ziyaret eden Sadıksoy’u bağrına basan halk, genç, dinamik, hevesli ve faydalı bir aday adayı olarak da yorumladılar. Gevaş’ın yeni hizmetlere kavuşması için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz” diyen aday adayı Sadıksoy, “Aile büyüklerimin desteğini alarak ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için Bismillah diyerek aday oldum.  Çok genç yaşıma rağmen kendime olan güvenim, bilgilerim ve profesyonel ekibimle Yeniden Refah Partisi bayrağı altında bu meşakkatli hizmete talip oldum.  İlk saha çalışmalarımda şahsıma duyulan güven ve sevgi için ilçemizin emektar esnaf ağabeylerime teşekkür ediyorum” dedi.
Yeniden Refah Partisi Gevaş Belediye Başkan aday adayı Mustafa Sadıksoy, ilk saha çalışmasını gerçekleştirdi.

31 Mart 2024’te gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Van’ın şirin ilçelerinden Gevaş’a Yeniden Refah Partisi’nden Belediye Başkan adayı adayı Mustafa Sadıksoy, ilçe esnafı tarafından yoğun sevgiyle karşılandı.

İlk saha çalışmasında Gevaş esnafını ziyaret eden Sadıksoy’u bağrına basan halk, genç, dinamik, hevesli ve faydalı bir aday adayı olarak da yorumladılar.

Gevaş’ın yeni hizmetlere kavuşması için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz” diyen aday adayı Sadıksoy, “Aile büyüklerimin desteğini alarak ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için Bismillah diyerek aday oldum.  Çok genç yaşıma rağmen kendime olan güvenim, bilgilerim ve profesyonel ekibimle Yeniden Refah Partisi bayrağı altında bu meşakkatli hizmete talip oldum.  İlk saha çalışmalarımda şahsıma duyulan güven ve sevgi için ilçemizin emektar esnaf ağabeylerime teşekkür ediyorum” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber