Gerçek Sınav Provasıyla Başarınızı Taçlandırın

Eğitim 04.05.2023 - 17:42, Güncelleme: 04.05.2023 - 17:42
 

Gerçek Sınav Provasıyla Başarınızı Taçlandırın

Van Aydın Kurs Eğitim Koordinatörü Bu sınav, Aydın Kurs şubelerinin bulunduğu illerin üniversite kampüslerinde yapılacak.

  Van Aydın Kurs Eğitim Koordinatörü Bu sınav, Aydın Kurs şubelerinin bulunduğu illerin üniversite kampüslerinde yapılacak.  Binlerce kişinin katılımıyla öğrenciler gerçek sınavı haftalar öncesinden yaşayabilecek. Yapılan açıklamada Amacımız, öğrencilerin sınav psikolojisini önceden yaşamasını; sınav kaygılarını ve streslerini kontrol altına almalarını sağlamak ve yüksek puanlar almalarına katkıda bulunmak. Yani kısaca sınava en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlamak. Bir diğer amacımız ise öürencilerimizin kampüs havasını yaşamalarını sağlamaktır.   Van Aydın Kurs olarak hedefimiz kentimizin ve bölgemizin eğitim kalitesini yükseltmek ve gençlerimizin geleceklerine ciddi katkıda bulunmaktır. Kazanan ve meslek sahibi olcak gençlerimizi gördükçe heyecanlanıyoruz ve onların başarısıyla övünüyoruz. Sınavımız 7 Mayıs Pazar günü, Yüzüncü Yıl Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde, tamamen ÖSYM standartlarında yapılacak. Tüm üniversite adayları sınavımıza katılabilir. Bunun için kurumumuzdan giriş belgesi almaları gerekir. Hem gerçek prova sınavımıza hem de üniversite giriş sınavına katılacak olan tüm adaylara şimdiden üstün başarılar dileriz.   Adres: Cumhuriyet Bulvarı Eski Bayram Oteli Binası   Telefon: 506 300 19 84
Van Aydın Kurs Eğitim Koordinatörü Bu sınav, Aydın Kurs şubelerinin bulunduğu illerin üniversite kampüslerinde yapılacak.
 
Van Aydın Kurs Eğitim Koordinatörü Bu sınav, Aydın Kurs şubelerinin bulunduğu illerin üniversite kampüslerinde yapılacak. 
Binlerce kişinin katılımıyla öğrenciler gerçek sınavı haftalar öncesinden yaşayabilecek.
Yapılan açıklamada Amacımız, öğrencilerin sınav psikolojisini önceden yaşamasını; sınav kaygılarını ve streslerini kontrol altına almalarını sağlamak ve yüksek puanlar almalarına katkıda bulunmak. Yani kısaca sınava en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlamak. Bir diğer amacımız ise öürencilerimizin kampüs havasını yaşamalarını sağlamaktır.
 
Van Aydın Kurs olarak hedefimiz kentimizin ve bölgemizin eğitim kalitesini yükseltmek ve gençlerimizin geleceklerine ciddi katkıda bulunmaktır. Kazanan ve meslek sahibi olcak gençlerimizi gördükçe heyecanlanıyoruz ve onların başarısıyla övünüyoruz.
Sınavımız 7 Mayıs Pazar günü, Yüzüncü Yıl Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde, tamamen ÖSYM standartlarında yapılacak. Tüm üniversite adayları sınavımıza katılabilir. Bunun için kurumumuzdan giriş belgesi almaları gerekir.
Hem gerçek prova sınavımıza hem de üniversite giriş sınavına katılacak olan tüm adaylara şimdiden üstün başarılar dileriz.
 
Adres: Cumhuriyet Bulvarı
Eski Bayram Oteli Binası
 
Telefon: 506 300 19 84

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber