Genel Başkan Taşdemir Güven Tazeledi

Gündem 24.07.2023 - 10:27, Güncelleme: 24.07.2023 - 10:27
 

Genel Başkan Taşdemir Güven Tazeledi

Vatansever Gençler Derneği'nin 2. Olağan Genel Kurulu büyük heyecanla gerçekleşti. Genel Başkan Veysel Taşdemir, güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VANTSO) Erek Toplantı Salonu'nda yapılan genel kurul, Bülent Karatekin'in okuduğu Kur-an tilavetiyle başladı. Divan Başkanlığına Erhan Uğurlu, Katip Üyeliğe  Zühre Eyaz ve Akın Gülbahar seçildi.  İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden Vatansever Gençler Derneği 2. olağan genel kurulu, faaliyet raporu, gelir,  gider raporları okunup ve oylanmasının ardından yönetim kurulu aday listeleri divan heyetine sunuldu.Tek liste halinde yapılan seçimde açık oylamada üyelerin tam desteğini alan Genel Başkan Vaysel Taşdemir, tekrar başkan seçilerek güven tazeledi. Teşekkür konuşmasıyla tüm katılımcıları selamlayan Taşdemir, "Derneğimizin davasının cefasına talip bu sevda uğruna muzdarip olan kıymetli üyeleri değerli hanimefediler beyefendiler hepiniz hoşgeldiniz şeref verdiniz. Derneğimizin kurulduğu günden bugüne yapmış olduğu çalışmalar hem devletimiz hemde Vatanına gönül veren vatandaşlarımız tarafından takdirle karşılanmıştır. Gerek covid 19 salgını sürecinde maske bulamayan vatandaşlarımıza ücretsiz maske dağıtımında bulunduk. Kahramanmaraş depremlerinde derneğimizin bünyesinde kurmuş olduğumuz 18 kişilik Vatansever Arama Kurtarma Timi VAGAT deprem bölgesine intikal etmiş elde ettiği başarılarla devletimiz tarafından üstün fedakarlık ve cesaret madalyası ile ödüllendirilmiştir. Biz bu davanın neferleri olarak birilerini değil Bir olanı razı etmek dusturuyla yolumuza yılmadan emin adımlarla devam edecek ülkemizin birlik ve beraberliğine hizmet etmeyi sürdüreceğiz Genel kurulumuza katılım sağlayan siz kıymetli mülki amirlerimizi STK başkanlarımızı ve değerli üyelerimizi saygıyla selamlıyor hepinize tekrardan hoşgeldiniz diyorum" dedi. VATANSEVER GENÇLER DERNEĞİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ 1- Veysel Taşdemir 2- Ali Öztürk 3- Bülent Karatekin 4-Erhan Ağurlu 5- Zühre Eyaz YEDEK ÜYELER 1-Salih Bezirgan 2- Akın Gülbahar 3- Yusuf Has 4- Adnan Kaya 5-Gül Öztürk DENETİM KURULU ASİL ÜYELER 1- Aziz Tarhan 2-Tuba Baran 3-Songül Uluay YEDEK ÜYELER 1- Harun Murre 2- Şerif Bozkurt 3- Emrah Çayırlı
Vatansever Gençler Derneği'nin 2. Olağan Genel Kurulu büyük heyecanla gerçekleşti. Genel Başkan Veysel Taşdemir, güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VANTSO) Erek Toplantı Salonu'nda yapılan genel kurul, Bülent Karatekin'in okuduğu Kur-an tilavetiyle başladı.
Di van Başkanlığına Erhan Uğurlu, Katip Üyeliğe  Zühre Eyaz ve Akın Gülbahar seçildi.  İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden Vatansever Gençler Derneği 2. olağan genel kurulu, faaliyet raporu, gelir,  gider raporları okunup ve oylanmasının ardından yönetim kurulu aday listeleri di van heyetine sunuldu. Tek liste halinde yapılan seçimde açık oylamada üyelerin tam desteğini alan Genel Başkan Vaysel Taşdemir, tekrar başkan seçilerek güven tazeledi.

Teşekkür konuşmasıyla tüm katılımcıları selamlayan Taşdemir, "Derneğimizin davasının cefasına talip bu sevda uğruna muzdarip olan kıymetli üyeleri değerli hanimefediler beyefendiler hepiniz hoşgeldiniz şeref verdiniz. Derneğimizin kurulduğu günden bugüne yapmış olduğu çalışmalar hem devletimiz hemde Vatanına gönül veren vatandaşlarımız tarafından takdirle karşılanmıştır. Gerek covid 19 salgını sürecinde maske bulamayan vatandaşlarımıza ücretsiz maske dağıtımında bulunduk. Kahramanmaraş depremlerinde derneğimizin bünyesinde kurmuş olduğumuz 18 kişilik Vatansever Arama Kurtarma Timi VAGAT deprem bölgesine intikal etmiş elde ettiği başarılarla devletimiz tarafından üstün fedakarlık ve cesaret madalyası ile ödüllendirilmiştir.
Biz bu davanın neferleri olarak birilerini değil Bir olanı razı etmek dusturuyla yolumuza yılmadan emin adımlarla devam edecek ülkemizin birlik ve beraberliğine hizmet etmeyi sürdüreceğiz
Genel kurulumuza katılım sağlayan siz kıymetli mülki amirlerimizi STK başkanlarımızı ve değerli üyelerimizi saygıyla selamlıyor hepinize tekrardan hoşgeldiniz diyorum" dedi.

VATANSEVER GENÇLER DERNEĞİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ
1- Veysel Taşdemir
2- Ali Öztürk
3- Bülent Karatekin
4-Erhan Ağurlu
5- Zühre Eyaz

YEDEK ÜYELER
1-Salih Bezirgan
2- Akın Gülbahar
3- Yusuf Has
4- Adnan Kaya
5-Gül Öztürk

DENETİM KURULU ASİL ÜYELER
1- Aziz Tarhan
2-Tuba Baran
3-Songül Uluay

YEDEK ÜYELER
1- Harun Murre
2- Şerif Bozkurt
3- Emrah Çayırlı

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber