Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nde Neler Oluyor

Gündem 03.07.2023 - 18:50, Güncelleme: 03.07.2023 - 18:50
 

Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nde Neler Oluyor

Gençlik Spor Van İl Müdürlüğü'ne bağlı spor tesisleri, halka açık olması gerekirken, bayram tatili bahanesiyle kapılara neden kilit vurulduğu iddiası gündem konusu oldu.

Gençlik Spor Van İl Müdürlüğü'ne bağlı spor tesisleri, halka açık olması gerekirken, bayram tatili bahanesiyle kapılara neden kilit vurulduğu iddiası gündem konusu oldu. Haber merkezimize düşen ihbara göre, Gençlik Spor Bakanlığı eliyle Van iline milyon dolarlar değerinde spor tesisleri yapılmasına rağmen, her bayram olduğu gibi bu bayramda tail bahanesiyle hiçbir spor tesisleri halka açmadı yönünde bilgiler düşmeye başladı. Gençlik Spor Bakanlığı'nın sporculara ve spor yapmak isteyen her vatandaşa göstermiş olduğu hassasiyetine gölge düşürmek isteyenler, hangi kanun ve yönetmenliğe göre sosyal tesisler kapalı tutlmak istendi. Gençlik Spor İl Müdürür sayın Arif Özsoy'un Hac vazifesini yapmak üzere kutsal topraklarda olmasına rağmen kimler bu insiyatifi kullandı.  Gazetemiz haber merkezine düşen iddialar şu yönde; 1- Van Atatürk Şehir Statyumu bayram tatili nedeniyle spora kapalı tutuldu. 2- Birkaç tesis dışında tüm tesisler kapalı tutuldu. 3- Bazı antrenörlere üst düzey imtiyazlık tanınarak, tesisleri özel olarak kullandı. 4- Van Atatürk Şehir Statyumuna herhangi bir yetkili ıslak imza veya kaşe olmamasına rağmen "Kapalı" yazısını asmak. 5- Kuruma bağlı personellerin, mobing baskılar altında çalıştırılması. 6- Eş, dost ve ahbap ilişkileri gözetilerek, bazı personellere mesai verilmesi, geri kalan diğer vardiyalı çalıştırılan personellere mesai verilmemesi. 7- Kulüplere verilen spor yardımlarının sporculara verilmemesi. Yukarıdaki iddialara göre, Van'daki sıkıntıların çözümü noktasında ilgili ve yetkili makamların harekete geçerek, sıkıntıların bertaraf edilmesi noktasında ellerini çabuk tutmaları gerekiyor.
Gençlik Spor Van İl Müdürlüğü'ne bağlı spor tesisleri, halka açık olması gerekirken, bayram tatili bahanesiyle kapılara neden kilit vurulduğu iddiası gündem konusu oldu.

Van " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Gençlik Spor Van İl Müdürlüğü'ne bağlı spor tesisleri, halka açık olması gerekirken, bayram tatili bahanesiyle kapılara neden kilit vurulduğu iddiası gündem konusu oldu.


Haber merkezimize düşen ihbara göre, Gençlik Spor Bakanlığı eliyle Van iline milyon dolarlar değerinde spor tesisleri yapılmasına rağmen, her bayram olduğu gibi bu bayramda tail bahanesiyle hiçbir spor tesisleri halka açmadı yönünde bilgiler düşmeye başladı.
Gençlik Spor Bakanlığı'nın sporculara ve spor yapmak isteyen her vatandaşa göstermiş olduğu hassasiyetine gölge düşürmek isteyenler, hangi kanun ve yönetmenliğe göre sosyal tesisler kapalı tutlmak istendi.

Gençlik Spor İl Müdürür sayın Arif Özsoy'un Hac vazifesini yapmak üzere kutsal topraklarda olmasına rağmen kimler bu insiyatifi kullandı. 
Gazetemiz haber merkezine düşen iddialar şu yönde;
1- Van Atatürk Şehir Statyumu bayram tatili nedeniyle spora kapalı tutuldu.
2- Birkaç tesis dışında tüm tesisler kapalı tutuldu.
3- Bazı antrenörlere üst düzey imtiyazlık tanınarak, tesisleri özel olarak kullandı.
4- Van Atatürk Şehir Statyumuna herhangi bir yetkili ıslak imza veya kaşe olmamasına rağmen "Kapalı" yazısını asmak.


5- Kuruma bağlı personellerin, mobing baskılar altında çalıştırılması.
6- Eş, dost ve ahbap ilişkileri gözetilerek, bazı personellere mesai verilmesi, geri kalan diğer vardiyalı çalıştırılan personellere mesai verilmemesi.
7- Kulüplere verilen spor yardımlarının sporculara verilmemesi.
Yukarıdaki iddialara göre, Van'daki sıkıntıların çözümü noktasında ilgili ve yetkili makamların harekete geçerek, sıkıntıların bertaraf edilmesi noktasında ellerini çabuk tutmaları gerekiyor.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber