Geleceğin Hekimleri Bölge Hastanesi'nde Yetişecek

Sağlık 07.09.2023 - 20:54, Güncelleme: 07.09.2023 - 20:54
 

Geleceğin Hekimleri Bölge Hastanesi'nde Yetişecek

S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, kendi sosyal medyasında yaptığı paylaşımla Van'a müjdeyi veren isim oldu.

Van'a ve Vanlıya olan sevgisiyle gönüllere taht kuran, S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, göreve geldiği günden bu yana, adeta hizmet için varını yoğunu ortaya koyuyor.  Alanında yaptığı çok başarılı ameliyatlarla kısa sürede herkesin gönlünde müstesna bir yer edinen Başhekim Sarıkaya, hem Bölge Hastanesi'nin başarısı için hemde, kent halkına güzel hizmetler sunabilmek adına hayalindeki projeleri birer, birer hayata geçirmeye devam ediyor. Başhekim Sarıkaya, bugün kendi sosyal medya hesaplarındaki paylaşımla Van halkına şu mesajla müjdeyi verdi. "Van EAH için en büyük hayalim eğitim kliniklerinin kurulmasını başlatabilmekti. Bugün Tıpta Uzmanlık kurulu 7 kliniğimizi değerlendirdi. Güzel haberler çok yakında. Uzman hekim yetiştireceğiz.. Başta il sağlık müdürümüz olmak üzere emeği olan herkese çok teşekkür ederim" dedi.
S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, kendi sosyal medyasında yaptığı paylaşımla Van'a müjdeyi veren isim oldu.

Van'a ve Vanlıya olan sevgisiyle gönüllere taht kuran, S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, göreve geldiği günden bu yana, adeta hizmet için varını yoğunu ortaya koyuyor. 

Alanında yaptığı çok başarılı ameliyatlarla kısa sürede herkesin gönlünde müstesna bir yer edinen Başhekim Sarıkaya, hem Bölge Hastanesi'nin başarısı için hemde, kent halkına güzel hizmetler sunabilmek adına hayalindeki projeleri birer, birer hayata geçirmeye devam ediyor.
Başhekim Sarıkaya, bugün kendi sosyal medya hesaplarındaki paylaşımla Van halkına şu mesajla müjdeyi verdi.

" Van EAH için en büyük hayalim eğitim kliniklerinin kurulmasını başlatabilmekti. Bugün Tıpta Uzmanlık kurulu 7 kliniğimizi değerlendirdi. Güzel haberler çok yakında. Uzman hekim yetiştireceğiz.. Başta il sağlık müdürümüz olmak üzere emeği olan herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber