Masum Türker Canlı Yayında Ecel Terleri Döktü

Van Haber 07.09.2023 - 23:18, Güncelleme: 07.09.2023 - 23:18
 

Masum Türker Canlı Yayında Ecel Terleri Döktü

Mega proje vaatleri ile CHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş, aradan geçen 4,5 yıllık zaman zafında başkenti enkaz yığınına çevirmekten başka birşey yapmadı. Sosyal medyada da umduğunu bulamayan Yavaş çaresizlik içinde çırpınmaya devam ediyor. Konuyla ilgili TV100'de Başkan Yavaş'ı savunan Ekonomiden Sorumlu Eski Devlet Başkanı Masum Türker, canlı yayında zor anlar yaşadı.

Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, TV100'de yayınlanan canlı yayın proğramında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı savunan Ekonomiden Sorumlu Eski Devlet Başkanı Masum Türker'i tek soruyla tuş etti. Gazeteci Burhan" Ankara'da Mansur Yavaş'ın tek bir hizmetini sayar mısın" sorusuna "ben bilmem ki" diye cevap veren eski Bakan Türker, çaresizlik içinde zor anlar yaşadı. Katıldığı canlı yayın programlarında rahat tavırlarıyla dikkat çeken Türker, Gazeteci Sinan Burhan karşısında kaçacak delik aradı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mansur Yavaş, 4.5 yıl boyunca başkentte önemli projeleri hayata geçirememesi tepkilere neden olurken, yaklaşan yerel seçimlere ajans ve sosyal medya ekibinin desteğiyle siyasi çekişmelerde zorlanmaya başladı. Yavaş’ın bir hizmetini söyler misiniz sorusu yanıtsız kaldı Programda konuk olan Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan Masum Türker'e, "Mansur Bey’in bir tek hizmetini söyler misiniz?" diye sordu. ‘Proje 1 metre bile ilerlemedi’ Gazeteci Mustafa Ertekin, "68 kilometre Mansur Bey'in metro sözü vardı. 4.2 kilometresini yaptı. Haksızlık etmemek lazım" dedi. Ankara'da yaşayan tecrübeli gazeteci Burhan, "Hayır, hayır, bakın Mustafa Bey, bir düzeltme yapalım. 58 kilometre metro sözü vardı. 1 metre bile yapmadı. Hayır. Sadece taslak var. Abidinpaşa-Mamak Hattı'nın projesi var. 1 metre bile yapılmadı. Onu düzeltelim." ifadeleriyle Ertekin'e yanıt verdi. Ankaralıları dalgaya aldı Türker ise ne diyeceğini bilemedi. Tartışma devam ederken kısa bir süre düşünen Türker, "Metro hikayesini istediğiniz kadar söyleyin. Bu halk buna doygun. E yapmasın. Ankaralılar evine gidip geliyor mu? Bu önemli" sözlerini sarf etti.
Mega proje vaatleri ile CHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş, aradan geçen 4,5 yıllık zaman zafında başkenti enkaz yığınına çevirmekten başka birşey yapmadı. Sosyal medyada da umduğunu bulamayan Yavaş çaresizlik içinde çırpınmaya devam ediyor. Konuyla ilgili TV100'de Başkan Yavaş'ı savunan Ekonomiden Sorumlu Eski Devlet Başkanı Masum Türker, canlı yayında zor anlar yaşadı.

Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, TV100'de yayınlanan canlı yayın proğramında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı savunan Ekonomiden Sorumlu Eski Devlet Başkanı Masum Türker'i tek soruyla tuş etti.


Gazeteci Burhan" Ankara'da Mansur Yavaş'ın tek bir hizmetini sayar mısın" sorusuna "ben bilmem ki" diye cevap veren eski Bakan Türker, çaresizlik içinde zor anlar yaşadı. Katıldığı canlı yayın programlarında rahat tavırlarıyla dikkat çeken Türker, Gazeteci Sinan Burhan karşısında kaçacak delik aradı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mansur Yavaş, 4.5 yıl boyunca başkentte önemli projeleri hayata geçirememesi tepkilere neden olurken, yaklaşan yerel seçimlere ajans ve sosyal medya ekibinin desteğiyle siyasi çekişmelerde zorlanmaya başladı.


Yavaş’ın bir hizmetini söyler misiniz sorusu yanıtsız kaldı
Programda konuk olan Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan Masum Türker'e, "Mansur Bey’in bir tek hizmetini söyler misiniz?" diye sordu.

‘Proje 1 metre bile ilerlemedi’
Gazeteci Mustafa Ertekin, "68 kilometre Mansur Bey'in metro sözü vardı. 4.2 kilometresini yaptı. Haksızlık etmemek lazım" dedi. Ankara'da yaşayan tecrübeli gazeteci Burhan, "Hayır, hayır, bakın Mustafa Bey, bir düzeltme yapalım. 58 kilometre metro sözü vardı. 1 metre bile yapmadı. Hayır. Sadece taslak var. Abidinpaşa-Mamak Hattı'nın projesi var. 1 metre bile yapılmadı. Onu düzeltelim." ifadeleriyle Ertekin'e yanıt verdi.

Ankaralıları dalgaya aldı
Türker ise ne diyeceğini bilemedi. Tartışma devam ederken kısa bir süre düşünen Türker, "Metro hikayesini istediğiniz kadar söyleyin. Bu halk buna doygun. E yapmasın. Ankaralılar evine gidip geliyor mu? Bu önemli" sözlerini sarf etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber