Futbolcu Olmak İsteyenlere Müjde: A Takım Seçmeleri Van'da Yapılacak

Spor 20.08.2023 - 16:56, Güncelleme: 20.08.2023 - 16:56
 

Futbolcu Olmak İsteyenlere Müjde: A Takım Seçmeleri Van'da Yapılacak

Türkiye Futbol Federasyonu Yerel Amatör Ligi'nde mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, A Takım ve alt yapı takımları için seçmeler yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Yerel Amatör Ligi'nde mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, A Takım ve alt yapı takımları için seçmeler yapacak. Futbolda U 14-15-16-17-18 ve A Takım ile geçtiğimiz sezon bölgede ve ülke genelinde bir çok başarıya imza atan Van Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon öncesi A Takım için seçmeler yapacak. 22-24 ve 29 Ağustos tarihlerinde saat 14.00'da Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Dairesi Yerleşkesindeki kulüp tesislerinde yapılacak olan seçmelere, 1995 ve 2007 doğumlular katılabilecek. Daha sağlıklı bir sporcu analizi için 3 gün yapılacak seçmelerin ardından yeterli görülen sporcular kulüp bünyesinde A Takım ve alt kategorilerde yer alabilecek.  
Türkiye Futbol Federasyonu Yerel Amatör Ligi'nde mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, A Takım ve alt yapı takımları için seçmeler yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Yerel Amatör Ligi'nde mücadele eden Van Büyükşehir " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Van Büyükşehir Belediyespor, A Takım ve alt yapı takımları için seçmeler yapacak.


Futbolda U 14-15-16-17-18 ve A Takım ile geçtiğimiz sezon bölgede ve ülke genelinde bir çok başarıya imza atan Van Büyükşehir " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Van Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon öncesi A Takım için seçmeler yapacak. 22-24 ve 29 Ağustos tarihlerinde saat 14.00'da Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Dairesi Yerleşkesindeki kulüp tesislerinde yapılacak olan seçmelere, 1995 ve 2007 doğumlular katılabilecek.

Daha sağlıklı bir sporcu analizi için 3 gün yapılacak seçmelerin ardından yeterli görülen sporcular kulüp bünyesinde A Takım ve alt kategorilerde yer alabilecek.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber