Eski Milletvekili Külünk Vatansever Gençler Derneği'nin Konuğu Oldu

Gündem 04.09.2023 - 22:54, Güncelleme: 04.09.2023 - 23:07
 

Eski Milletvekili Külünk Vatansever Gençler Derneği'nin Konuğu Oldu

Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir'in düzenlediği sohbete AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk konuk olarak katıldı.

Genel Merkezi Van'da olan Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir, dijital ortamda geleneksel olan toplantı düzenledi. Genel Başkan Taşdemir'in daveti üzerine toplantıya siyasetin renkli yüzü AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk katıldı. Sohbete tavsiye ve önerileriyle başlayan Külünk"İnsanlık tarihinin en zor dönemine girdik. Bundan dolayı milli ve manevi değerlere sahip çıkmak kıymetlidir.İmkan ve kabiliyet ölçüsü dahilinde kendimize hedef belirlemeliyiz. Bu minvalde tüm sivil yapılarının amaçlarını belirledikten sonra ne yapabiliriz diye kendilerini sorgulamalıdır. Başarının tek yolu budur.Amaç ve hedfi belli olmayan kuruluşların hedefe ulaşma şansı yoktur. Hedef geminin rotası gibidir. Hiçbir başarıda rastlantı değildir.Nesline sahip çıkan ve onların boşluğa düşmemesi için faaliyetler yapılmalıdır. Bu manada ciddi uğraşlar veren kıymetli kardeşim Veysel Taşdemir ve siz değerli arkadaşlarını kutluyorum" dedi. Toplantıya nazik katılarımlarından dolayı eski Milletvekili Metin Külünk'e teşekkür ederek konuşmasına başlayan Genel Başkan Taşdemir" Amacımız milli ve manevi değerlere sahip çıkmaktır.Yıllarca PKK ve FETÖ terör örgütleri ilin ve bölgenin insanlarına büyük mağduriyetler yaşatmıştır. Hayatlarının en verimli dönemlerini heba ettiler. Bizler yaşanan tüm bu olumsuzluklara karşı her zaman devletimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Amaç ve gayemiz önce Allah rızasını kazanarak, daha sonra ülkemize olabildiğince faydalı bireyler kazanmaktır" ifadelerini kullandı.
Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir'in düzenlediği sohbete AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk konuk olarak katıldı.

Genel Merkezi Van'da olan Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir, dijital ortamda geleneksel olan toplantı düzenledi. Genel Başkan Taşdemir'in daveti üzerine toplantıya siyasetin renkli yüzü AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk katıldı.


Sohbete tavsiye ve önerileriyle başlayan Külünk"İnsanlık tarihinin en zor dönemine girdik. Bundan dolayı milli ve manevi değerlere sahip çıkmak kıymetlidir.İmkan ve kabiliyet ölçüsü dahilinde kendimize hedef belirlemeliyiz. Bu minvalde tüm sivil yapılarının amaçlarını belirledikten sonra ne yapabiliriz diye kendilerini sorgulamalıdır. Başarının tek yolu budur.Amaç ve hedfi belli olmayan kuruluşların hedefe ulaşma şansı yoktur. Hedef geminin rotası gibidir. Hiçbir başarıda rastlantı değildir.Nesline sahip çıkan ve onların boşluğa düşmemesi için faaliyetler yapılmalıdır.
Bu manada ciddi uğraşlar veren kıymetli kardeşim Veysel Taşdemir ve siz değerli arkadaşlarını kutluyorum" dedi.


Toplantıya nazik katılarımlarından dolayı eski Milletvekili Metin Külünk'e teşekkür ederek konuşmasına başlayan Genel Başkan Taşdemir" Amacımız milli ve manevi değerlere sahip çıkmaktır.Yıllarca PKK ve FETÖ terör örgütleri ilin ve bölgenin insanlarına büyük mağduriyetler yaşatmıştır. Hayatlarının en verimli dönemlerini heba ettiler. Bizler yaşanan tüm bu olumsuzluklara karşı her zaman devletimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Amaç ve gayemiz önce Allah rızasını kazanarak, daha sonra ülkemize olabildiğince faydalı bireyler kazanmaktır" ifadelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber