Erciş'te Belediye Başkan Adaylığı için Eğitimci Serkan Bilici Sesleri!..

Siyaset 21.12.2023 - 11:32, Güncelleme: 21.12.2023 - 11:32
 

Erciş'te Belediye Başkan Adaylığı için Eğitimci Serkan Bilici Sesleri!..

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan mahalli seçimler için takvim işliyor süreç devam ediyor.

  Başta Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmak üzere özellikle dört büyük ilçe olan İpekyolu, Tuşba, Edremit ve Erciş'in Aday Adayları merak konusu oldu. Aday adayları hummalı seçim çalışmalarını sürdürüyor.  AK Parti Kazanacak Adayları, her kesimden oy alabilecek adayları seçeceklerini her defasında vurgulayarak, bu minvalde titiz ve hassas çalışmalar komisyonlar tarafından ince elenip sık dokunmaktadır. Erciş ilçesinde şuana kadar yapılan saha ve anket araştırmalarına göre en güçlü ve kazanacak Adayları arasında Eğitimci Serkan Bilici Sesleri her geçen gün biraz daha fazla duyulmaktadır. Uzun zamandır Erciş ilçesinde Eğitimci olarak bir çok kişi ve aile tarafından tanınan Serkan Bilici Güzel Erciş ilçemizin daha fazla güzelleştirmek için büyük projeleri olduğunu belirterek en büyük projesinin de Erciş'i İl yapmak için her türlü çalışmaları yakından takip edeceğini, Ankara-Erciş arasında mekik dokuyacağını belirterek Erciş'in her türlü hizmeti fazlasıyla hak ettiğini belirtti. Sürekli halkın arasında olduğunu, bir çok kesimden oy alacağına inandığını belirten Bilici; bu noktada Genel Merkezin vereceği karara saygı duyacağını ve Belediye Başkan Adaylığının kime verilirse verilsin Erciş için çok çalışacağını ifade etti. Serkan Bilici son olarak yapılacak olan yerel seçimlerin başta Erciş ilçemize, Van'a ve tüm ülkemize hayırlı olsun temennisinde bulundu.
31 Mart 2024 yılında yapılacak olan mahalli seçimler için takvim işliyor süreç devam ediyor.


 

Başta Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmak üzere özellikle dört büyük ilçe olan İpekyolu, Tuşba, Edremit ve Erciş'in Aday Adayları merak konusu oldu. Aday adayları hummalı seçim çalışmalarını sürdürüyor. 

AK Parti Kazanacak Adayları, her kesimden oy alabilecek adayları seçeceklerini her defasında vurgulayarak, bu minvalde titiz ve hassas çalışmalar komisyonlar tarafından ince elenip sık dokunmaktadır.

Erciş ilçesinde şuana kadar yapılan saha ve anket araştırmalarına göre en güçlü ve kazanacak Adayları arasında Eğitimci Serkan Bilici Sesleri her geçen gün biraz daha fazla duyulmaktadır.

Uzun zamandır Erciş ilçesinde Eğitimci olarak bir çok kişi ve aile tarafından tanınan Serkan Bilici Güzel Erciş ilçemizin daha fazla güzelleştirmek için büyük projeleri olduğunu belirterek en büyük projesinin de Erciş'i İl yapmak için her türlü çalışmaları yakından takip edeceğini, Ankara- Erciş arasında mekik dokuyacağını belirterek Erciş'in her türlü hizmeti fazlasıyla hak ettiğini belirtti. Sürekli halkın arasında olduğunu, bir çok kesimden oy alacağına inandığını belirten Bilici; bu noktada Genel Merkezin vereceği karara saygı duyacağını ve Belediye Başkan Adaylığının kime verilirse verilsin Erciş için çok çalışacağını ifade etti.

Serkan Bilici son olarak yapılacak olan yerel seçimlerin başta Erciş ilçemize, Van'a ve tüm ülkemize hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber