Elit Pasta Cafe Salonu'ndan Takipçilerine Büyük Jest

Gündem 11.12.2022 - 13:45, Güncelleme: 11.12.2022 - 13:45
 

Elit Pasta Cafe Salonu'ndan Takipçilerine Büyük Jest

Elit Pasta Cafe Salonu kendilerini sosyal medya hesaplarında takip eden müşterilerine yüzde 20 indirim yaparak jest yaptı. Şerefiye Mahallesi Urartu 1. Sokakta 2 ay önce hizmete açılarak,Van'da bir ilke imza atmak isteyen Elit Pasta Cafe Salonu sosyal medya hesaplarını takip eden müşterilerine yüzde 2o indirim yaparak adında söz ettiriyor.

Elit Pasta Cafe Salonu kendilerini sosyal medya hesaplarında takip eden müşterilerine yüzde 20 indirim yaparak jest yaptı. Şerefiye Mahallesi Urartu 1. Sokakta 2 ay önce hizmete açılarak,Van'da bir ilke imza atmak isteyen Elit Pasta Cafe Salonu sosyal medya hesaplarını takip eden müşterilerine yüzde 2o indirim yaparak adında söz ettiriyor. Hizmetleri ile ilgili gazetemiz www.yerelvanhaber.com'a ropörtaj veren işletme sahibi Ömer Ersöz"Elit Pasta Cafe salonumuz kısa bir süre içinde hizmete açıldı. 29 yıllık tecrübelerimizle sağlıklı,hijyen,günlük imalatlarımızla damak tadına hitap ediyoruz. Günümüz ekonomik koşulardan dolayı müşterilerimize en uygun hizmeti vermeye çalışıyoruz. Amacımız para değil, kaliteli bir hizmet anlayışından kentte bir ilki başarmak en öncelikli hedefimizdir. Öğrenci kardeşlerimize doğrudan yüzde 20 indirim yapıyoruz. Ardından sosyal medya sayfalarımızdan bize ulaşan müşterilerimize de bu indirimi yaparak yüzleri güldürmeye çalışıyoruz. "GÜNLÜK İMALATLARIMIZ BÜYÜK BEĞENİ TOPLUYOR" Günlük olarak 60'dan fazla taze ve sıcak imalatlarımız müşterilerimiz tarafından büyük rağbet görüyor.Birbirinden lezzetli  tatlı çeşitleri ile nefis künefe, birbirinden kaliteli pasta ve kurabiye çeşitlerini de, hemşehrilerimizin damak zevkine sunuyoruz. "TEK ŞUBE ÜZERİNDE MARKA OLMAYI AMAÇLIYORUZ" Güler yüzlü, ve 29 yıllık tecrübelerden istifade ederek yakın bir tarihte kentte marka olmayı hedeflediklerini söyleyen genç girişimci Ömer Ersöz"Başarı bir ekip işidir. Amaçladığımız hedefe doğru kendi alanında yetiştirmiş deneyimli çalışma arkadaşlarımız ile birlikte halkımıza yakışır ve güvenin adresi olacağı bir marka olmak istiyoruz" diyen Ersöz hiçbir zaman kaliteden ödün vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.
Elit Pasta Cafe Salonu kendilerini sosyal medya hesaplarında takip eden müşterilerine yüzde 20 indirim yaparak jest yaptı. Şerefiye Mahallesi Urartu 1. Sokakta 2 ay önce hizmete açılarak,Van'da bir ilke imza atmak isteyen Elit Pasta Cafe Salonu sosyal medya hesaplarını takip eden müşterilerine yüzde 2o indirim yaparak adında söz ettiriyor.

Elit Pasta Cafe Salonu kendilerini sosyal medya hesaplarında takip eden müşterilerine yüzde 20 indirim yaparak jest yaptı.
Şerefiye Mahallesi Urartu 1. Sokakta 2 ay önce hizmete açılarak,Van'da bir ilke imza atmak isteyen Elit Pasta Cafe Salonu sosyal medya hesaplarını takip eden müşterilerine yüzde 2o indirim yaparak adında söz ettiriyor.


Hizmetleri ile ilgili gazetemiz www.yerelvanhaber.com'a ropörtaj veren işletme sahibi Ömer Ersöz"Elit Pasta Cafe salonumuz kısa bir süre içinde hizmete açıldı. 29 yıllık tecrübelerimizle sağlıklı,hijyen,günlük imalatlarımızla damak tadına hitap ediyoruz. Günümüz ekonomik koşulardan dolayı müşterilerimize en uygun hizmeti vermeye çalışıyoruz. Amacımız para değil, kaliteli bir hizmet anlayışından kentte bir ilki başarmak en öncelikli hedefimizdir. Öğrenci kardeşlerimize doğrudan yüzde 20 indirim yapıyoruz. Ardından sosyal medya sayfalarımızdan bize ulaşan müşterilerimize de bu indirimi yaparak yüzleri güldürmeye çalışıyoruz.


"GÜNLÜK İMALATLARIMIZ BÜYÜK BEĞENİ TOPLUYOR"


Günlük olarak 60'dan fazla taze ve sıcak imalatlarımız müşterilerimiz tarafından büyük rağbet görüyor.Birbirinden lezzetli  tatlı çeşitleri ile nefis künefe, birbirinden kaliteli pasta ve kurabiye çeşitlerini de, hemşehrilerimizin damak zevkine sunuyoruz.

"TEK ŞUBE ÜZERİNDE MARKA OLMAYI AMAÇLIYORUZ"


Güler yüzlü, ve 29 yıllık tecrübelerden istifade ederek yakın bir tarihte kentte marka olmayı hedeflediklerini söyleyen genç girişimci Ömer Ersöz"Başarı bir ekip işidir. Amaçladığımız hedefe doğru kendi alanında yetiştirmiş deneyimli çalışma arkadaşlarımız ile birlikte halkımıza yakışır ve güvenin adresi olacağı bir marka olmak istiyoruz" diyen Ersöz hiçbir zaman kaliteden ödün vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber