Eğitim Bir Sen Tarafından Düzenlenen Geleneksel 6.Mehmet Akif İnan Dostluk ve Dayanışma Futbol Turnuvası Final Maçıyla Sona Erdı

Spor 19.06.2023 - 12:41, Güncelleme: 19.06.2023 - 12:41
 

Eğitim Bir Sen Tarafından Düzenlenen Geleneksel 6.Mehmet Akif İnan Dostluk ve Dayanışma Futbol Turnuvası Final Maçıyla Sona Erdı

Bu yıl altıncısı düzenlenen Geleneksel 6. Mehmet Akif İNAN Dostluk ve Dayanışma Futbol Turnuvası 18.06.2023 pazar günü düzenlenen gösteri ve final maçıyla sona erdi.

  Toplamda 240 futbolcu ve yüzlerce futbol severle gerçekleştirilen turnuva bir ay sürdü. Dostluk, dayanışma ve kardeşlik içerisinde düzenlenen turnuva katılımcılar tarafından takdir topladı. Söz konusu Futbol Turnuvası ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı Mehmet Ali Uca "Turnuvanın adını aldığı güzel insan Mehmet Akif İnan’a yakışır bir şekilde dostluk ve dayanışma içerisinde tamamlanmasına vesile olan yönetim kurulu arkadaşlarıma, turnuva komitesine, sendikamıza gönül veren üyelerimize, katılım sağlayan tüm futbolcular ve futbol severlere teşekkür ederiz. Altı yıldır hiç ara vermeden gerçekleştirdiğimiz turnuva üzücü deprem felaketinin yaşanmasıyla bu yıl depremzedelere saygıdan sendikamıza yakışacak şekilde yapılarak depremzede vatandaşlarımızın üzüntüsünü içinde yaşamıştır. Her yıl şenlik havasında geçen ve binleri bulan katılımla gerçekleştirdiğimiz turnuvamız depremzede kardeşlerimize saygıdan kapsamı ve coşkusu azaltılmış olsa da güzel anlara sahne olmuştur. Tüm değerli emek veren ve katılım sağlayan üyelerimize tekrardan teşekkür ederiz. Her yıl olduğu gibi gelecek yıllarda da futbol turnuvası ve diğer etkinlikler ile buluşmaya devam edeceğiz, dedi.   Öte taraftan gösteri maçında Hakem olarak görev yapan Erman Adanaş'ın hatalı ve oyun ciddiyetinden uzak verdiği kararları, turnuvaya katılan oyuncuların tepkisini çekti.    Haber Ropörtaj :Ercan Ulutaş
Bu yıl altıncısı düzenlenen Geleneksel 6. Mehmet Akif İNAN Dostluk ve Dayanışma Futbol Turnuvası 18.06.2023 pazar günü düzenlenen gösteri ve final maçıyla sona erdi.

 

Toplamda 240 futbolcu ve yüzlerce futbol severle gerçekleştirilen turnuva bir ay sürdü. Dostluk, dayanışma ve kardeşlik içerisinde düzenlenen turnuva katılımcılar tarafından takdir topladı.

Söz konusu Futbol Turnuvası ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı Mehmet Ali Uca "Turnuvanın adını aldığı güzel insan Mehmet Akif İnan’a yakışır bir şekilde dostluk ve dayanışma içerisinde tamamlanmasına vesile olan

yönetim kurulu arkadaşlarıma, turnuva komitesine, sendikamıza gönül veren üyelerimize, katılım sağlayan tüm futbolcular ve futbol severlere teşekkür ederiz. Altı yıldır hiç ara vermeden gerçekleştirdiğimiz turnuva üzücü deprem felaketinin yaşanmasıyla bu yıl depremzedelere saygıdan sendikamıza yakışacak şekilde yapılarak depremzede vatandaşlarımızın üzüntüsünü içinde yaşamıştır. Her yıl şenlik havasında geçen ve binleri bulan katılımla gerçekleştirdiğimiz turnuvamız depremzede kardeşlerimize saygıdan kapsamı ve coşkusu azaltılmış olsa da güzel anlara sahne olmuştur.

Tüm değerli emek veren ve katılım sağlayan üyelerimize tekrardan teşekkür ederiz. Her yıl olduğu gibi gelecek yıllarda da futbol turnuvası ve diğer etkinlikler ile buluşmaya devam edeceğiz, dedi.

 

Öte taraftan gösteri maçında Hakem olarak görev yapan Erman Adanaş'ın hatalı ve oyun ciddiyetinden uzak verdiği kararları, turnuvaya katılan oyuncuların tepkisini çekti. 

 

Haber Ropörtaj :Ercan Ulutaş

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber