Edremit’te Yeni Evlenenlere Düğün Salonu Müjdesi

Siyaset 07.03.2024 - 14:35, Güncelleme: 07.03.2024 - 14:35
 

Edremit’te Yeni Evlenenlere Düğün Salonu Müjdesi

Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, evlilik hazırlığı içerisinde olan çiftler girdikleri yükün altına destek vereceklerini belirterek, yeni evlenecek çiftlere düğün salonu desteği vereceklerinin müjdesini duyurdu.

Başkan İsmail Say, hayat pahalılığının artması ile birlikte evlenecek çiftlere ve düğün masrafları ile uğraşan ailelere müjdeli haber verdi. Sosyal belediyecilik projelerine bir yenisini daha ekleyen Edremit Belediyesi bu hizmeti ile evlenecek çiftlerimizin en mutlu günlerini birlikle paylaşmayı hedefliyor. Bölgede hep ilklere imza atan ve Başkan Say, gençlerin ve ailelerinin yüklerini bir nebze de olsun hafifleteceklerini ifade etti. Başkan Say, “İkinci 5 yılda göreve gelmemiz ile birlikte gerek belediyemize ait bir düğün salonu hayata geçirerek ve gerekse de diğer düğün salonlarıyla da işbirliği içerisinde bu projemizi hayata geçireceğiz. Evlenecek çiftlerin en mutlu gününü birlikte paylaşarak onların bir nebzede olsa hem mutluluklarına ortak olmak hem de ailelerin yüklerini önemli ölçüde hafifleteceğiz. Tekrar göreve gelmemiz halinde kısa sürede bu hizmetimizi hayata geçireceğiz. Tüm Edremitli hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, evlilik hazırlığı içerisinde olan çiftler girdikleri yükün altına destek vereceklerini belirterek, yeni evlenecek çiftlere düğün salonu desteği vereceklerinin müjdesini duyurdu.

Başkan İsmail Say, hayat pahalılığının artması ile birlikte evlenecek çiftlere ve düğün masrafları ile uğraşan ailelere müjdeli haber verdi. Sosyal belediyecilik projelerine bir yenisini daha ekleyen Edremit Belediyesi bu hizmeti ile evlenecek çiftlerimizin en mutlu günlerini birlikle paylaşmayı hedefliyor.

Bölgede hep ilklere imza atan ve Başkan Say, gençlerin ve ailelerinin yüklerini bir nebze de olsun hafifleteceklerini ifade etti. Başkan Say, “İkinci 5 yılda göreve gelmemiz ile birlikte gerek belediyemize ait bir düğün salonu hayata geçirerek ve gerekse de diğer düğün salonlarıyla da işbirliği içerisinde bu projemizi hayata geçireceğiz. Evlenecek çiftlerin en mutlu gününü birlikte paylaşarak onların bir nebzede olsa hem mutluluklarına ortak olmak hem de ailelerin yüklerini önemli ölçüde hafifleteceğiz.

Tekrar göreve gelmemiz halinde kısa sürede bu hizmetimizi hayata geçireceğiz. Tüm Edremitli hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber