Edremit’te Dar Gelirli Vatandaşlar İçin 1000 Konut Projesi

Siyaset 01.03.2024 - 15:33, Güncelleme: 01.03.2024 - 15:33
 

Edremit’te Dar Gelirli Vatandaşlar İçin 1000 Konut Projesi

Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, "Kentsel Gelişim Projesi" kapsamında Edremit’te ilk etap da 1000 konut yapacaklarının müjdesini verdi.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen lansman programı ile ikinci dönem projelerini açıklayan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, dar gelirli vatandaşları ilgilendiren konut hamlesi ile ilgili müjde verdi. Edremit Belediyesi bünyesinde kuracakları Konut AŞ. ve TOKİ işbirliğiyle kentsel dönüşümü teşvik ederek yapacakları bin konutu dar gelirli vatandaşlara uzun vadeli uygun ödeme koşulları ve uygun fiyatlarla sunacaklarını aktaran Başkan Say, “Edremit’te artık yaşam kalitesini arttıracağız. Yeri belirlenen, onayı alınan 1000 adet konut yapacağız. İlk etapta 1000 konut. Kısım kısım tüm vatandaşlarımızı uygun koşullarda ev sahibi yapacağız.   Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı’nca yeri belirlenen alanda bu konutlarımızı hayata geçireceğiz. Hayal gibi gelebilir ama gerçek; Edremit'te tüm hemşerilerimizi konut sahibi yapma hayalimizi gerçeğe dönüştürüyoruz. İlk etapta 1.000 konut ile başlıyoruz. İlimize ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi. Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, "Kentsel Gelişim Projesi" kapsamında Edremit’te ilk etap da 1000 konut yapacaklarının müjdesini verdi.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen lansman programı ile ikinci dönem projelerini açıklayan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, dar gelirli vatandaşları ilgilendiren konut hamlesi ile ilgili müjde verdi. Edremit Belediyesi bünyesinde kuracakları Konut AŞ. ve TOKİ işbirliğiyle kentsel dönüşümü teşvik ederek yapacakları bin konutu dar gelirli vatandaşlara uzun vadeli uygun ödeme koşulları ve uygun fiyatlarla sunacaklarını aktaran Başkan Say, “Edremit’te artık yaşam kalitesini arttıracağız. Yeri belirlenen, onayı alınan 1000 adet konut yapacağız. İlk etapta 1000 konut. Kısım kısım tüm vatandaşlarımızı uygun koşullarda ev sahibi yapacağız.

 

Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı’nca yeri belirlenen alanda bu konutlarımızı hayata geçireceğiz. Hayal gibi gelebilir ama gerçek; Edremit'te tüm hemşerilerimizi konut sahibi yapma hayalimizi gerçeğe dönüştürüyoruz. İlk etapta 1.000 konut ile başlıyoruz. İlimize ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber